Ranglijst: webwinkel software

De beste webwinkel software voor zzp’ers

Wil jij als zzp’er een webshop beginnen? Krijg ondersteuning met webshop templates of bouw je eigen webshop. Bekijk hier ons aanbod voor maken van een eigen webwinkel voor zzp’ers.

Vergelijk de beste webshop software voor zzp’ers

Vergelijk de beste webshop software aan de hand van prijzen, reviews en functies. Gebruik de filters aan de linkerkant en bekijk zo welk webshop programma het beste is voor jou.

 

 
 

Wat is webwinkelsoftware?

Deze software wordt gebruikt voor het maken en onderhouden van een webwinkel. Dit kan op twee verschillende manieren. Met open source software of door saas software.

Het voornamelijke verschil tussen een open source webwinkel en een saas webwinkel zit in technische kennis. Als je weinig kennis van programmeren hebt, is het verstandig om te kiezen voor een saas webwinkel.

Een ander groot verschil tussen de twee soorten webwinkel is de aanbieder. Bij een saas webwinkel huur je de webwinkel van de aanbieder. Hier staat tegenover dat je support krijgt van specialisten en de beschikking krijgt over webwinkel templates. Deze kan je gemakkelijk zelf invullen. Bij een open source webwinkel kan je niet terecht bij specialisten voor vragen of support. Daarnaast staat er niemand garant voor de veiligheid van je webwinkel.

Wat zijn de kosten van webwinkelsoftware?

Voor een webwinkel programma betaal je tegenwoordig maar enkele euro’s per maand. Soms zijn deze webwinkel programma’s zelfs gratis te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van webwinkelsoftware?

Webwinkelsoftware brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Gebruiksvriendelijk

Veel aanbieders van webshop programma’s maken het zo eenvoudig mogelijk voor jou als ondernemer. Zo leveren veel aanbieders van webwinkelsoftware verschillende webshop templates. Deze webwinkel templates zijn eenvoudig aan te passen. Dit scheelt jou als ondernemer veel tijd.

Mobielvriendelijk

Het is tegenwoordig erg belangrijk dat webshops aangepast zijn op computer of laptop. Ook voor een webwinkel op smartphone of tablet is het belangrijk dat webwinkels zijn aangepast. Het is voor de gebruiker fijn dat jouw website op een goede manier wordt weergeven. Webshop programma's ondersteunen responsive webwinkels.

Zoekmachinevriendelijk

De manier om je webshop vindbaar te maken voor klanten. Veel webshop software beschikt over de functie om meta titels, beschrijvingen en teksten op de website eenvoudig kan aanpassen.

De beste webshop software voor een eigen webshop

Om de beste webshop software te kiezen voor jou als zzp’er, bieden aanbieders de mogelijkheid tot een proefperiode. Zo is het makkelijk om webwinkel software te vergelijken en te kijken wat het beste past bij jouw werkwijze.