Schrijf je ook in voor de Dag van de ZZP’er 2020!

De Dag van de ZZP’er 2020 is dé dag die in het teken staat van de zelfstandig ondernemer. Zet donderdag 12 november om 16.00 uur maar in je agenda! Helaas dit jaar geen fysiek evenement, maar we zien je graag online. Mariëlle Rensel, directeur marketing ZZP Nederland, gaat onder andere in gesprek met Peter Heerschop om te horen hoe hij als zzp’er in de evenementenbranche de afgelopen periode heeft ervaren. Naast terugblikken kijken we uiteraard ook met een positieve blik vooruit.

Volg online workshops van inspirerende sprekers als Josette Dijkhuizen, Aartjan van Erkel en nog vele anderen. Stel al jouw vragen tijdens de expertsessies over belastingen, juridische zaken en arbeidsongeschiktheid.

En kom te weten wie zzp’er van het jaar wordt bij de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards!

Als lid van ZZP Barometer kan je dit jaar gratis deelnemen aan dit event (normaal €12,50).

Schrijf je nu in 

Bekijk het hele programma 

Tot 12 november!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.