Brancheorganisatie opgericht door zzp-intermediairs

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Social media & netwerken | ZZP-Barometer kopie 4

Bovib verenigt 18 zzp-intermediairs

Onafhankelijke intermediairs en brokers van flexibele arbeid hebben deze week brancheorganisatie Bovib opgericht. De Branche Organisatie Voor Intermediairs en Brokers verenigt met haar initiatief 18 inhuurspecialisten van flexibele arbeid die hun toegevoegde waarde hebben bewezen met het organiseren en inrichten van inhuurprocessen van bedrijven, organisaties en overheden.

Professionaliseren

De intermediairs en brokers willen de sector verder professionaliseren waardoor efficiënt en effectief inhuren van arbeid voor opdrachtgevers de norm wordt. De 18 leden vertegenwoordigen een gezamenlijk economisch belang van meer dan 2 miljard euro. Bovib voorzitter Rob de Laat ziet de flexibele schil op de arbeidsmarkt jaarlijks groeien, maar ook de behoefte van bedrijven en organisaties om inhuurprocessen beter in te richten. “Bovib leden bewijzen dagelijks hun toegevoegde waarde bij het organiseren, inrichten en beheren van flex processen van organisaties.”

Zekerheid

De 18 leden zijn onafhankelijk, transparant, bonafide en financieel betrouwbaar waardoor opdrachtgevers zekerheid krijgen en ze flexibel personeel efficiënt en effectief inhuren”, aldus de Laat. Erwin van Hattem, penningmeester Bovib, is blij met het initiatief vanuit de markt: “Samen vertegenwoordigen we een economisch vermogen van meer dan 2 miljard euro aan totale inhuurkosten. Alleen de omvang al dwingt de sector tot verregaande verantwoordelijkheden en transparantie. Vanuit de Bovib werken we gezamenlijk aan een eigen kwaliteitsnormering en een onafhankelijke klachtenafhandeling. Door in zee te gaan met onze leden weten bedrijven dat ze de inhuur van flexibele arbeid goed organiseren.”

Top-leden

De 18 bij Bovib aangesloten onafhankelijke intermediairs en brokers staan ook bijna allemaal genoteerd in de ZZP Barometer Top-100 Zzp–intermediairs  (zie: https://zzpbarometer.nl/ranglijsten/zzp-intermediairs/). Dit wijst op vertrouwen, ook van de kant van de zzp’er. Het bestuur van Bovib zal gevormd worden door Rob de Laat, directeur van Staffing MS, als voorzitter, Erwin van Hattum, directeur bij Harvey Nash, als penningmeester en Robert Wils, kwaliteitsmanager bij Source Group, als secretaris.

Bron: Nederlands Medianieuws

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →