Verenigd Koninkrijk benoemt zzp-ambassadeur

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
LEP.co

Parlementslid wordt eerste zzp-ambassadeur

In het Verenigd Koninkrijk is David Morris, parlementslid voor Morecambe en Lunesdale, aangesteld als de eerste ambassadeur voor zzp’ers ooit. Hij zal de kar gaan trekken voor de freelancers in het Verenigd Koninkrijk.

Een eer

Morris laat weten : “Het was een eer om benoemd te worden tot de eerste zzp-ambassadeur, door de minister-president. Ik was zelf 30 jaar zelfstandig ondernemer voordat ik in het Parlement kwam. Ik weet maar al te goed wat de effecten van het beleid van de regering zijn op zelfstandigen.” Verder stelt hij dat de zelfstandigen en kleine ondernemers de levensader voor het economisch herstel zijn in het Verenigd Koninkrijk en is hij van mening dat het terugbrengen van de administratieve rompslomp en de belastingen de freelancers zal helpen verder te bloeien. Het nieuws werd verwelkomd door de Vereniging van Zelfstandige Professionals en de Zelfstandigen in het Verenigd Koninkrijk.

Bron: LEP.co

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →