Marktplaats gelanceerd voor serieuze zzp’ers

Marktplaatsen
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Zzp-marktplaats GetSerio.com werkt met huurders

De lancering van het Australische GetSerio.com is een feit. Na een succesvolle beta-testperiode biedt de uit Sydney afkomstige startup een uniek alternatief voor online freelance websites die afhankelijk zijn van het ontvangen van vergoedingen en provisies van freelancers.

Kopers maken plaats voor huurders

Daniel Green, oprichter en CEO van GetSerio.com is ervan overtuigd dat een verschuiving, op brede schaal, naar online inhuren niet zal plaatsvinden. Niet zolang online marktplaatsen een deel van de vergoedingen van de zzp’ers en freelancers innemen. Door het toevoegen van honoraria en provisies, worden serieuze projecten bij grote bedrijven onbetaalbaar, volgens Green. Tijd voor verandering. GetSerio.com werd geboren uit de evolutie van de online marktplaatsen. Green, die al een succesvol offline bedrijf had, met meer dan 100 medewerkers, begon GetSerio.com als uitdaging. Hij wilde zijn probleem oplossen het concept van andere freelance websites te gebruiken. Zijn marktplaats verschuift de focus echter van zogenaamde ‘kopers’, naar wat GetSerio.com ‘huurders’ noemt. Huurders, managers van gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame werkrelatie met betrouwbare zzp’ers en freelancers. Met betrouwbaarheid hoog in het vaandel betekent dit voor nieuwe marktplaats het verbinden van gerenomeerde zakelijke huurders met ervaren, freelance professionals. Freelancers en zzp’ers met de juiste ‘skills’.

Toekomst van werken

Freelancers kunnen zichzelf registreren in minder dan een minuut met behulp van LinkedIn en houden alles wat ze verdienen. Huurders betalen een jaarlijkse vergoeding voor de toegang tot uitgebreide database en tevens kunnen zij ervan op aan dat deze base voldoet aan de normen. Een base met de meest getalenteerde freelancers. “De eerste generatie websites, met online inhuren zijn verouderd met een focus op kwantiteit in plaats van kwaliteit”, zegt Green. “Het verminderen van kosten voor bedrijven waardoor freelancers ondernemend kunnen zijn en blijven en ze te laten houden wat ze verdienen is haalbaar met behulp GetSerio.com. Met onze focus op betrouwbaarheid, professionaliteit en realistische tarieven zijn wij van mening dat we het platform voor de toekomst van werken hebben gecreëerd.”

Bron: PRWeb

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →