Tribes Eindhoven wint Nationale Flexplektest 2015

Eduard-Schaepman

Nationale Flexplektest 2015 maakt winnaar bekend

Dé beste flexplek 2015 van Nederland is Tribes Eindhoven. Voor het eerst testte een Nederlandse jury flexwerkplekken. En, na honderden spoorkilometers, tientallen koppen koffie en legio locatie inspecties heeft het testteam de Nationale Flexplektest gesproken. “Werken bij Tribes is een totale ervaring”.

Tribes dé beste flexplek van Nederland

Een vaste werkplek is voor velen niet meer van deze tijd. Werken gebeurt tegenwoordig overal: in koffietentjes, moderne bedrijfsverzamelgebouwen, onderweg en bij de bekende flexplekketens. Het aantal zzp’ers en flexwerkers blijft maar stijgen.
Een zorgvuldig geselecteerd professioneel testteam testte de afgelopen weken talloze flexplekken. Tribes Eindhoven kwam in de categorie ‘flexplek met meerdere vestigingen’ als beste uit de bus en is daarmee de landelijke winnaar. Tester Paul Louis Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing, sprak in zijn juryrapport over: “Een totale ervaring. Die begint als de gastvrouw je helpt met parkeren. De nadruk van Tribes ligt op gezondheid en de bescheiden prijzen van de catering sluiten daar volledig bij aan. Werken kan er in een rustige maar aangename sfeer”. In de categorie beste horeca flexplek won de Bagels & Beans vestiging in Haarlem. Boven de Balie in Amsterdam is beoordeeld als beste lokale flexplek van 2015. De volledige uitslag van de Nationale Flexplektest is te vinden op de Nationale Flexplek test..

Onderzoek

Hoe de zzp’er zijn werkplek regelt, bleek al eerder uit onderzoek van de ZZP Barometer. Bijna de helft van de zzp’ers (46,6%) werkt voornamelijk vanuit huis. Iets meer dan één op de drie zzp’ers heeft de beschikking over een eigen kantoor (21,7%) of een flexwerkplek (13,4%). De meerderheid van de zzp’ers werkt echter vanaf locatie: bij de klant of opdrachtgever.
Gemiddeld geeft de zzp’er die iets aan een flexwerkplek of kantoor uitgeeft, 153,75 euro op maandbasis uit. De zzp’ers die nog geen flexwerkplek heeft, is bereid hier 84,18 euro per maand voor te betalen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →