Zzp’er, doe jij al mee? #fotyawards

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Fotyawards

Zzp’er verzamelt reviews via de FOTY Awards

Sites als Tripadvisor en Zoover kennen we allemaal wel. Zoeken, reviews lezen, overwegen, beoordelen, reviews achterlaten en bepalen of het iets voor jou is. Deze manier van zoeken dringt steeds verder door in onze manier van bouwen en vertrouwen, ook als het gaat om het uitbesteden en vinden van belangrijke zaken als werkopdrachten, de FOTY Awards is daar een goed voorbeeld van, reviews verzamelen voor de zzp’er.

Believe in #zzp

Als zzp’er kan je niet langer achterblijven en moet je in de vaak harde strijd met andere collega-zzp’ers al jouw goede, relevante ‘skills’ in de strijd gooien. Je moet in jezelf geloven en dat ook duidelijk tentoonspreiden. Want, als jij het niet doet, doet niemand het. En wat is er niet mooier dan je jezelf als zzp’er goed in de etalage te zetten én ook nog de mogelijk hebben om mooie prijzen te winnen. De site van Freelancer of the Year is precies de juiste plek daarvoor.

Reviews belangrijk

Dat het voor jou als zzp’er belangrijk is om te laten zien wat klanten, opdrachtgevers, bemiddelaars en collega’s van jou vinden staat vast. Het ouderwetse “hoort zegt het voort” is in onze tijd veranderd in reviews verzamelen, vragen om referenties, daar trots op zijn en dat te laten zien op jouw website, Facebook-pagina of blog en zo nieuwe opdrachten te verwerven.

Belangrijker daarbij is wel dat je jezelf toont op een verzamelplaats van reviews. Een plek, site waar zowel de opdrachtgever als andere belangrijke partijen kunnen zien waar jij als zzp’er voor staat. Plaatsen waar veel belangrijke partijen samen komen, lezen, zoeken en ontdekken wat jouw skills zijn als zzp’er. Vooral het feit dat je kunt lezen wat anderen van jou vinden is belangrijk. Want zeg nou zelf, de hele dag “roeptoeteren” dat je de beste voor de ‘job’ bent, is al gauw vervelend en neigt naar opscheppen.

Extraatje

Als je naar www.fotyawards.com gaat neem dan even de tijd om rustig te lezen en jezelf als zzp’er de kans te geven jouw voordeel met deze site te doen. Want het platform is een mooie kans, een etalage, een podium om jezelf goed neer te zetten. En natuurlijk maakt het extraatje het allemaal nog leuker, het winnen van een prijs. Schroom niet, want al zie je jezelf niet als hoofdwinnaar, er is ook elke week een prijs voor de verschillende categorieën en eigenlijk is de prijs al binnen als jij mooie reviews van jou opdrachtgevers en klanten ziet verschijnen, iets waar je meteen je voor deel mee kunt doen in een volgend belangrijk gesprek.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →