Zzp-tools: Jouw ideeën altijd overzichtelijk geordend? Probeer Evernote!

Avatar foto Apps, software en tools
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Zzp-tool Evernote

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Evernote?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Evernote, een tool waarmee je gemakkelijk en overzichtelijk notities kunt maken die je met al jouw apparaten kunt synchroniseren. Zo heb jij altijd jouw aantekeningen en ideeën bij de hand.

Vaak heb je je ideeën, notities, to do’s, aantekeningen etc. allemaal op losse vellen papier staan of in diverse notitieboeken. Dit zorgt ervoor dat je regelmatig zaken niet meer terug kunt vinden en dat het een beetje een “chaos” is.

Resultaat

Met Evernote kun jij je ideeën, notities, aantekeningen en to-do’s vastleggen en ordenen. Je kunt ze zelfs met andere mensen delen. Doordat Evernote te synchroniseren is met diverse apparaten, heb je altijd de laatste versie tot je beschikking.

Kosten

Gratis versie met beperkte mogelijkheden en betaald € 29,99 per jaar voor het plus-abonnement, € 59,99 per jaar voor het premium-abonnement en € 12,00 per gebruiker per maand voor het business-abonnement.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren, zodat je daar zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Voor de volgende van de 7 systemen kan Evernote worden ingezet:
Zzp-tool Evernote

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Evernote:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Kim Minten.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →