Zzp-tools: Systemen aan elkaar koppelen? Probeer Zapier!

Avatar foto Apps, software en tools
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Zzp-tool Zapier

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Zapier?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Zapier. Met deze tool kun je apps en workflows met elkaar connecten. Dankzij deze automatisering heb jij tijd vrij om te werken aan andere zaken binnen jouw bedrijf.  

Je werkt met diverse systemen binnen je bedrijf en je zou graag hebben dat bepaalde gegevens van systeem A ook in systeem B komen te staan. Het is niet altijd mogelijk om deze systemen rechtstreeks met elkaar te koppelen.

Resultaat

Zapier biedt meer dan 1000 mogelijkheden aan wat betreft het koppelen van systemen met elkaar. Ook als het eigenlijk niet mogelijk is om systemen rechtstreeks met elkaar te koppelen, kun je met tussenkomst van Zapier vaak alsnog de gewenste koppeling realiseren. Zo kun je ervoor zorgen dat de gegevens van systeem A ook in systeem B komen te staan.

Kosten

Er is een gratis versie met beperkte mogelijkheden. Wil je meer mogelijkheden? Dan kost een abonnement $20 per maand. Als je met teams werkt, is de prijs $250 per maand. Vaak kom je met een gratis abonnement wel al een heel eind.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren. Zo hoef je daar zo min mogelijk tijd aan te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Voor de volgende van de zeven systemen kan Zapier worden ingezet:

ZZP Barometer | Tool Zapier

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Zapier:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Kim Minten.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →