Dag van de ZZP’er: vier het ondernemerschap!

Avatar foto beurs
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
workshop tijdens dag van de zzp'er

Op zaterdag 15 april 2023 vindt de Dag van de ZZP’er plaats om samen het zelfstandig ondernemerschap te vieren! Met inspirerende workshops, een informatieplein met interessante partners en de humor van dagvoorzitter Peter Heerschop wordt het een mooie én nuttige dag voor alle zzp’ers van Nederland. Wij kunnen je verklappen, hier wil je bij zijn! Er zijn nog beperkt tickets beschikbaar, dus scoor je tickets snel via de website.

Netwerken en fun
Marielle Rensel, directeur van organisator ZZP Nederland: “Wij zijn blij dat we weer de Dag van de ZZP’er kunnen organiseren. Goed om elkaar te ontmoeten en er samen een mooie dag van te maken vol inspiratie, kennisdeling, netwerken en vooral ook fun.”

Tijdens de Dag van de ZZP’er zijn er in totaal 9 workshops. Met onderwerpen als; sales, marketing, pensioen, gezondheid, boekhouding etc. is er voor iedere ondernemer een relevante workshop. Sommige workshops zijn reeds bijna vol! Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan via de website.

Er is voldoende gelegenheid om te netwerken. Op het informatieplein kunnen ondernemers in gesprek met de in totaal 14 partners van de Dag van de ZZP’er. Onder andere de Belastingdienst, a.s.r. (Vitality) en ZZP Nederland zullen met hun stand op het informatieplein aanwezig zijn.

Daarnaast zal gedurende de dag mediapartner De Ondernemer, live op New Business Radio, aanwezig zijn. Vanuit Hart van Holland wordt van 10.30 tot 15.00 uur uitgezonden. De Dag van de ZZP’er zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

De hoofdsponsor KPN heeft kaarten beschikbaar gesteld, zodat iedere ondernemer de Dag van de ZZP’er gratis bij kan wonen. Er zijn nog kaarten beschikbaar via dvdzzp.nl 

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →