De zzp’er van het jaar-verkiezing is gestart! Meld je nu aan.

Avatar foto Event
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
winnaars van de foty awards 20222 bij elkaar

Ook dit jaar organiseert ZZP Nederland de Freelancer of the Year Awards, waarbij we op zoek gaan naar de beste zzp’er van Nederland. Wie zich een jaar lang ‘zzp’er van het jaar’ mag noemen, wordt bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in november.  

Ga jij de uitdaging aan?
Als deelnemer presenteer je jezelf en verzamel je zoveel mogelijk positieve referenties. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland wie de beste zzp’er van Nederland is. 

Ga de strijd aan en maak kans op één van de mooie prijzen: de Freelancer of the Year Award (1 jaar gratis een leaseauto rijden), prijs voor Beste Starter (werkplek t.w.v. € 2500) of de Publieksprijs (mobiel en laptop t.w.v. € 1500). Meedoen met de FOTY is een geweldige en leerzame ervaring, aldus de winnaars van vorig jaar. Ga eens uit je comfortzone, laat je uitdagen goed na te denken over je ondernemerschap en doe mee!

Doe jij mee of ken je iemand die echt mee moet doen? Schrijf je in of nomineer diegene dan via de website van de FOTY Awards.

We zien je aanmelding of nominatie graag tegemoet! 

Schrijf je nu in!

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →