Dag van de ZZP’er stroomt vol: vier het ondernemerschap

Avatar foto Uncategorized
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Op 13 april 2024 wordt in Hart van Holland in Nijkerk de Dag van de ZZP’er gehouden. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd en zal Peter Heerschop met de nodige humor de dag in goede banen leiden. Voor de ondernemers zijn er diverse keynotes en zzp-talks te volgen. Daarnaast is er een informatieplein waar onder andere de Belastingdienst, Qredits en ZZP Nederland vragen beantwoorden van ondernemers. Tijdens de lunch en borrel aan het einde van de Dag van de ZZP’er is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Kennis halen
Tijdens de elfde editie van de Dag van de ZZP’er is er veel kennis te halen. Er zijn drie rondes met zzp-talks en keynotes. Zo zal o.a. Mark Tuitert, winnaar Olympisch schaatsgoud, spreken over het (durven) maken van keuzes, persoonlijk leiderschap, onzekerheid, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. Andere zzp-talks gaan onder meer in op LinkedIn (verleid je klant), ChatGPT (leer onweerstaanbare teksten schrijven), opdrachtovereenkomsten (leer van de fouten van collega-ondernemers) en jezelf leren presenteren. Naast de vele zzp-talks is er ook een informatieplein ingericht. Hier kan worden genetwerkt en kan de ondernemer vragen stellen aan een keur van standhouders. Inschrijven voor De Dag van de ZZP’er kan via de website dvdzzp.nl

Charlotte Delicaat, projectleider Dag van de ZZP’er, “Op de Dag van de ZZP’er maken we er een feest van voor ondernemers. Gezamenlijk een leerzame en leuke dag hebben met gelijkgestemden. Het ondernemerschap in Nederland is niet altijd even gemakkelijk. Er mag daarom wel meer stil worden gestaan bij de mensen die hun nek uitsteken en hun eigen dromen najagen. Deze mensen zetten we in het zonnetje tijdens de Dag van de ZZP’er”.

Start verkiezing Freelancer of the Year
Op de Dag van de ZZP’er zal ook de verkiezing van de Freelancer of the Year 2024 worden afgetrapt. Tijdens deze verkiezing, net als de Dag van de ZZP’er georganiseerd door ZZP Nederland, wordt gezocht naar de beste zzp’er van het jaar. Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt komt in aanmerking. Naast het winnen van de titel, zijn er mooie prijzen te winnen, maar deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs. 

Meer informatie over de Dag van de ZZP’er

Meer informatie over de Freelancer of the Year Awards

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →