Een CO2-neutrale zakelijke laptop van topklasse

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

De beste prestaties, waar je ook bent

Of je nu vanuit huis werkt, of stad en land afreist, je moet kunnen vertrouwen op je laptop. Een trage of onbetrouwbare laptop is het laatste waar je dan op zit te wachten. Met de Lenovo ThinkPad X1 Nano G1 maak jij je daar geen zorgen over. Met een snelle 11e generatie Intel Core processor, geavanceerde veiligheidsopties en een stevige en lichte behuizing, is deze laptop klaar voor elke klus.

Multitasken zonder haperingen

De Lenovo ThinkPad X1 Nano G1 heeft de nieuwste generatie Intel Core processor. In combinatie met minstens 16 gigabyte werkgeheugen vlieg jij door je dagelijkse werkzaamheden heen. Dat doe je uiteraard zonder vertragingen of vastlopers. Multitask er dus gerust op los. Zo houdt niets jou meer tegen om nóg productiever te zijn.

Alleskunner waar je op kunt bouwen

De Lenovo ThinkPad X1 Nano G1 is gemaakt van stevig aluminium, wat minder gevoelig is voor krassen en deuken dan de plastic behuizing van de meeste andere laptops. Om te waarborgen dat deze Lenovo jou niet in de steek laat, is hij militair getest. Hierdoor weet jij zeker dat de ThinkPad een kop koffie over het toetsenbord of een val van het bureau zonder problemen overleeft. En gaat er onverhoopt toch wat mis? Dan komt er een monteur van Lenovo langs om de laptop te repareren. Je krijgt bij aanschaf van de Lenovo ThinkPad X1 namelijk 3 jaar on-site garantie van Lenovo. Zo weet je zeker dat je altijd een werkende laptop hebt.

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro is hét besturingssysteem voor de zakelijke gebruiker. Dit besturingssysteem beschikt over professionele functies die jou helpen alles uit de werkdag te halen. Je slaat bestanden versleuteld op met Bitlocker, waardoor niemand zomaar bij gevoelige data kan. Ook log je eenvoudig en veilig op afstand in op jouw bedrijfsnetwerk via Remote Desktop. Zo heb je altijd belangrijke bestanden bij de hand, zelfs als je niet op de zaak bent.

CO2 Neutraal

Het produceren, vervoeren en gebruiken van laptops stoot veel CO2 uit. Daar heeft Lenovo nu wat op bedacht. Zij compenseren CO2 die tijdens de productie, transport en gebruik van deze laptop wordt opgewekt. Bovendien is de laptop gemaakt van aluminium, wat een duurzaam materiaal is. Zo ga je met een goed gevoel aan de slag met de Lenovo ThinkPad X1 Nano G1.

Interesse?

Is de Lenovo ThinkPad X1 Nano G1 wat voor jou? Bestel hem dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen aan de slag met een snelle laptop.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →