Gemakkelijk en veilig overal betalingen in ontvangst nemen

Betrouwbaar en veilig

Je loopt liever niet rond met grote hoeveelheden contant geld. Naast dat het veel gedoe is om dat allemaal te organiseren, is het vooral onveilig. Door je klanten te laten pinnen staat alles wat je verdient veilig op je rekening.  Betalingen van klanten ontvangen doe je eenvoudig en veilig via een SumUp mobiel pinapparaat. Dit kleine apparaatje neem je gemakkelijk mee in je zak of tas. Vervolgens verwerk je op locatie snel en veilig de betalingen van je klanten. Met de gratis SumUp App houd je al je betaalverkeer precies bij. SumUp zorgt ervoor dat de online diensten altijd werken en dat het betalingsverkeer veilig verloopt. Heb je toch een probleem? Dan staat de klantenservice voor je klaar.

Leuker kunnen we het niet maken…

Werken met de SumUp Air is erg makkelijk. Bestel een pinapparaat, pak het pakketje uit en 5 minuten later ben je klaar om betalingen te ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens invoeren in de handige SumUp App en je apparaat koppelen aan je smartphone of tablet. Je hoeft verder geen ingewikkelde contracten te tekenen, want je kosten zijn heel simpel. Je betaalt eenmalig de aanschafkosten en daarna 1,90% transactiekosten per betaling.

Betalen hoe je wilt

Hoe je klanten ook willen betalen, dankzij de SumUp Air kunnen ze altijd bij je terecht. Pinpassen en creditcards van VISA, Mastercard, Maestro en American Express gaan in de pinsleuf. Liever snel contactloos betalen? Ook dat is geen probleem. Klanten kunnen zowel betalen met hun pas als met hun smartphone, want SumUp pinapparaten ondersteunen ook Apple Pay en Google Pay.

Coolblue - ZZP Barometer

Boekhouden met de app

Je gebruikt de handige SumUp App niet alleen voor betalingen, maar ook voor je boekhouding. Je vindt er bijvoorbeeld al je bonnetjes. Met een paar keer klikken deel je die eenvoudig via mail, bluetooth of iCloud/Google Drive. Zo houd je zelf het overzicht en stuur je klanten gemakkelijk een betalingsbewijs. Daarnaast krijg je bijvoorbeeld dagelijks en maandelijks rapporten van je uitbetalingen. Om je betalingen sneller te laten verlopen maak je van tevoren producten aan, inclusief afbeeldingen en prijs. Bij je klanten hoef je dan alleen dat product te selecteren in plaats van handmatig een prijs in te voeren.

Geen startkapitaal nodig

Je gaat zo met SumUp aan de slag, want de instapprijs is erg laag. Voor een klein bedrag heb je al een SumUp mobiel pinapparaat. Vervolgens betaal je 1,90% per transactie. Je hoeft geen contract te tekenen, er is geen onderhoud aan je apparaat nodig en er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt alleen wanneer je het pinapparaat echt gebruikt. Heb je je SumUp Air even een maandje niet nodig? Dan betaal je dus ook helemaal niks.

Altijd en overal betalingen ontvangen

De SumUp Air is niet voor niets een mobiel pinapparaat. Het apparaat is compact en past makkelijk in je zak. Verder heb je alleen je smartphone nodig. Je neemt je SumUp Air dus zonder problemen mee naar klanten en je hebt altijd genoeg ruimte bij je kraam of stand. Met je SumUp Air in de ene zak en je smartphone in de andere ben je altijd klaar om geld te verdienen. De batterij gaat ongeveer 500 transacties mee. Heb je wat meer ruimte? Zet je SumUp Air dan in de handige houder en laad je apparaat op tijdens transacties.

Interesse?

Is de SumUp Air de oplossing voor jouw betalingsproblemen? Bestel dan een SumUp Air mobiele pinapparaat bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →