KVK opent loket klimaat en duurzaamheid

KVK heeft het Loket klimaat en duurzaamheid geopend voor ondernemers. Bij dit loket kunnen ondernemers terecht met al hun duurzame vragen. Het nieuwe loket is onderdeel van het KVK Adviesteam, dat ondersteuning aan ondernemers biedt op het thema duurzaamheid. Heb je vragen op het gebied van klimaat en duurzaamheid? Stel ze dan aan het KVK Adviesteam via 0800 2117.

Ondernemers worden de komende jaren voor stevige uitdagingen gesteld op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Het loket heeft praktische tips, stappenplannen en tools om mee aan de slag te gaan. Want voor ondernemers is er veel nieuwe wetgeving te verwachten met betrekking tot duurzaamheid en klimaat. Die aanpassingen kunnen grote gevolgen hebben voor businessmodellen van ondernemers.

KVK werkt voor ondernemers

Daarom geeft KVK informatie, voorlichting en advies op het gebied van klimaat en duurzaamheid. KVK kan ondernemers bewust maken van de noodzaak tot verduurzamen en ondernemers helpen door duidelijk en concreet te maken wat haalbare stappen zijn. Met de introductie van het nieuwe Loket klimaat en duurzaamheid van het KVK Adviesteam laat KVK ondernemers weten dat zij met al hun duurzame ondernemersvragen bij KVK terecht kunnen.

Alle informatie over het loket vind je op de overzichtspagina KVK.nl/loketklimaatenduurzaamheid. En je kunt uiteraard bellen met het KVK Adviesteam op 0800 2117.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →