Ranglijst: CRM-software

De beste CRM-software voor zzp’ers

Wil jij als zzp’er meer inzicht in je klantenbestand of wil je een gerichtere aanpak van je marketing en sales? Met een eenvoudig CRM-systeem voor zzp’ers krijg jij meer inzicht in je klantenbestand.

Vergelijk CRM-software voor zzp’ers

Vergelijk de beste CRM-programma’s op basis van prijzen, reviews en functies. Vul de gegevens in aan de linkerkant en bekijk welk CRM-systeem het beste past bij jou.

 

 
 

Waarom CRM voor zzp’ers?

CRM (Customer Relationship Management) software is niet alleen bedoeld voor grote bedrijven, ook voor zzp’ers is een CRM van grote waarde. Met een CRM-pakket heb jij als zzp’er een duidelijk overzicht van je klantenbestand. Maar daarnaast levert het nog meer voordelen op.

Door gebruik te maken van een CRM-pakket is het eenvoudig om je marketing in te richten. Dit komt omdat je alle wensen en behoeften van je klant in een overzicht hebt staan. Dit maakt het makkelijk om je product of dienst aan te passen op je klanten. Ben je als zzp’er veel onderweg? Kies dan voor online CRM-software met een CRM-app. Zo houd jij altijd en overal orde op zaken!

Gratis CRM-software voor zzp’ers

Veel aanbieders van CRM-software voor zzp’ers bieden je de mogelijkheid tot een proefperiode. Deze proefperiode varieert van 14 tot 30 dagen. Je kunt verschillende CRM-pakketten gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo kom jij erachter welke CRM-software het beste past bij jouw werkwijze.