Ranglijst: kassasoftware

De beste kassasoftware voor zzp’ers

Wil jij meer inzicht in de verkoopgeschiedenis van je onderneming of wil je de voorraad bijwerken? Bekijk dan ons aanbod van kassasoftware. Met deze kassasystemen haal jij meer inzicht uit je verkopen. Gebruik een vast kassasysteem of een online kassasysteem.

Vergelijk en vind de beste kassaprogramma’s voor jou

Vergelijk de beste kassasystemen voor zzp’ers. Vul de gegevens in aan de linkerkant en bekijk welke kassa programma het beste past bij jou.

 

 
 

Waarom kassasoftware?

Kassasoftware voor de horeca en kassasoftware voor retail beschikken veelal over dezelfde functies. Door gebruik te maken van kassaprogramma’s houd jij overzicht in transacties en verkochte producten. Werk jij bijvoorbeeld met acties of kortingen? Dan wil jij natuurlijk dat deze prijzen automatisch worden doorgevoerd tijdens het afrekenen. Het bijhouden van het voorraadbeheer is ook een bekende functie. Zo wordt de voorraad bijgewerkt aan de hand van het aantal verkopen. Zo is het meteen duidelijk welke producten je bij moet bestellen.

Online kassasoftware

Veel kassaprogramma’s werken in de cloud. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Makkelijke integratie met andere online software
  • Een dagelijkse update waardoor je nooit gegevens verliest.
  • Eenvoudige werken met een uitgebreid en flexibel assortiment

De beste kassaprogramma’s voor jou

De meeste aanbieders van kassasoftware bieden de mogelijkheid tot een demo of proefversie, die je gratis uit probeert. Zo kom jij erachter welke kassasoftware het beste past bij jouw werkwijze en bedrijf.