Ranglijst: kassa software

De beste kassa software voor zzp’ers

Wil jij meer inzicht in de verkoopgeschiedenis van je onderneming of wil je de voorraad bijwerken? Bekijk dan ons aanbod van kassa software. Met deze kassa systemen haal jij meer inzicht uit je verkopen. Gebruik een vast kassa systeem of een online kassa systeem.

Vergelijk en vind de beste kassa programma’s voor jou

Vergelijk de beste kassasystemen voor zzp’ers. Vul de gegevens in aan de linkerkant en bekijk welke kassa programma het beste past bij jou.

 

 
 

Waarom kassa software?

Kassa software voor de horeca en kassa software voor retail beschikken veelal over dezelfde functies. Door gebruik te maken van kassa programma’s houd jij overzicht in transacties en verkochte producten. Werk jij bijvoorbeeld met acties of kortingen? Dan wil jij natuurlijk dat deze prijzen automatisch worden doorgevoerd tijdens het afrekenen. Het bijhouden van het voorraadbeheer is ook een bekende functie. Zo wordt de voorraad bijgewerkt aan de hand van het aantal verkopen. Zo is het meteen duidelijk welke producten je bij moet bestellen.

Online kassa software

Veel kassa programma’s werken in de cloud. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Makkelijke integratie met andere online software
  • Een dagelijkse update waardoor je nooit gegevens verliest.
  • Eenvoudige werken met een uitgebreid en flexibel assortiment

De beste kassa programma’s voor jou

De meeste aanbieders van kassa software bieden de mogelijkheid tot een demo of proefversie, die je gratis uit probeert. Zo kom jij erachter welke kassa software het beste past bij jouw werkwijze en bedrijf.