Ranglijst: offertesoftware

Top 5 met beste offerte programma’s voor zzp’ers

We krijgen regelmatig de vraag hoe je het best kunt factureren en welke tools hiervoor het beste zijn. Daarom vind je hieronder een lijst met een aantal populaire facturatieprogramma’s voor zzp’ers.

Erg handig wanneer je zelf facturen stuurt maar een boekhouder de boekhouding laat bijwerken.

Overigens kun je de programma’s in detail met elkaar vergelijken met behulp van de “Vergelijken” optie. Op deze manier kun je eenvoudig de 3 beste pakketten vergelijken op prijs, functies en reviews.

 

 
 

Wat is offertesoftware?

Offertesoftware is een programma dat jou helpt bij het maken van offertes. De software helpt je snel en eenvoudig bij het maken van offertes. Enkele offerteprogramma’s zijn betaald maar er zijn ook gratis offerte programma’s. Het verschil in betaalde en gratis offerteprogramma’s zit in het aantal offertes per maand, gebruiksvriendelijkheid en integratie met andere software.

Hoe maak je een offerte?

Een offerte maak je in Excel of met een offerteprogramma. Als het aantal aanvragen voor een offerte beperkt is, is het makkelijk om deze op te stellen in een gratis programma als Excel. Offertes opstellen in Excel is alleen niet zo snel en eenvoudig als speciale offertesoftware.

Wat zijn de voordelen van offerte software?

Door gebruik te maken van offerte software maak jij gemakkelijk offertes als zzp'er. Professionele offertes in jouw eigen huisstijl komen vertrouwt over bij je klanten. Met professionele offertes zorg jij voor herkenning bij de klant. Zo gaan zij eerder over tot het accepteren van de offerte.

Wanneer je gebruik maakt van offerte software heb je snel een heldere en professionele offerte. Als je een offerte voorbeeld hebt gemaakt, hoef je bij volgende offertes alleen gegevens in te vullen. Dit zorgt ervoor dat jij snel online offertes opstuurt naar jouw klanten en deze tijd kan investeren in je onderneming.

Eenvoudig een offerte maken met een offerte app?

Ben jij veel onderweg en wil je snel en eenvoudig offertes maken? Kies dan voor offertesoftware met een offerte app. Deze applicatie is te downloaden voor je smartphone en tablet. Een offerte-app is een extra functionaliteit van offertesoftware.

Een groot voordeel van een offerte app is dat je altijd en overal een offerte maakt. Zo kan jij na een afspraak bij een potentiële klant meteen een offerte maken op je smartphone of tablet. Zo ontvangt jouw klant meteen een professionele offerte.

De beste offertesoftware voor jou

De meeste aanbieders van offertesoftware bieden de mogelijkheid om de software gratis uit te proberen. Zo kom jij erachter welke offertesoftware het beste past bij jouw werkwijze en bedrijf.