Videopresentatie rapport 2010-Q2 op Onebizznessday!

Afgelopen donderdag zijn Alex Anneveldt, Joke Verburg-Versluis en Frank Lind bij VictorMundi.com op kantoor langsgeweest om een interview te geven en te reageren op de nieuwste resultaten van de ZZP Barometer. Deze interviews zijn door Geert Doek opgenomen en worden door hem professioneel verwerkt tot een videopresentatie van 1 minuut. De video wordt op 11 juni op Onebizznessday in ’t Spant te Bussum vertoond in de grote zaal, met aansluitend een discussie die gevoerd zal worden onder leiding van dagpresentator Tom van ’t Hek.

Perscontacten die voor vrijdag 11 juni het rapport inclusief de nieuwste onderzoeksresultaten onder embargo wil inzien, kan contact opnemen met het ZZP Barometer-team via panel@zzpbarometer.nl of met Jeroen Sakkers via (+31)6 239 46 416. Wil je het volgend kwartaal meedoen aan het ZZP Barometer onderzoek? Meld je dan nu aan via deze link.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →