Flexbranche onderhevig aan aardverschuivingen?

Bemiddeling & marge
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Aardverschuivingen in de flexbranche

Nétive organiseert op 26 juni 2014 het VMS MSP Event

RIJSWIJK – Nétive ondersteunt organisaties met een aantal oplossingen om het gehele proces van recruitment, mobiliteit en externe inhuur te helpen. De onderneming organiseert een terugkerend event dat vooral gaat over Vendor Management Systeem (VMS) en Managed Service Provider (MSP). Twee onderwerpen waarmee organisaties met een omvangrijke inhuur meer grip kunnen krijgen op kostenbesparing, risicomanagement en procesoptimalisatie. De eerstvolgende editie van het evenement staat in het teken van “Aardverschuivingen in de Flexbranche” en zal plaatsvinden op 26 juni 2014 te Wassenaar.

Aardverschuivingen in de Flexbranche

Het evenement “Aardverschuivingen in de Flexbranche”, dat wordt georganiseerd door Nétive, zal op de locatie van Kasteel de Wittenburg te Wassenaar worden gehouden. Vanaf twaalf uur ’s middags worden gasten ontvangen tot acht uur in de avond wanneer het walking dinner is afgelopen.
In het programma is onder meer tijd vrijgemaakt voor de internationale gastspreker Bryan Peña, bekend van het toonaangevende “International VMS and MSP Supplier Competitive Landscape report” en Margaret Heffernan, bekend door haar best-seller “Willful Blindness” en inspirerende TED Talks. Naast de gastsprekers zullen ook zzp-bemiddelaars Staffing MS en MyFlex hun visie op het thema van de dag geven. Genoeg informatie dus om als opdrachtgever grote stappen te kunnen maken op kostenbesparing, risicomanagement en procesoptimalisatie.

Het volledige programma

12:00 – 13:00    Ontvangst met Lunch
13:00                  Start programma
13:15                  Bryan Peña (In het Engels)
14:00                  Plenaire sessies: Staffing MS en Myflex
14:45                  Korte pauze
15:00                  Break out Sessies (3x 20 minuten)
–                                   Best practices “Succesvolle marktplaatsen bij NS en andere grote inleners”
–                                   Fast Flex – Prepare to connect!
–                                   Nétive – VMS Innovaties
–                                   Zapplied – Legal & inhuurcontracten
–                                   Svea finans – Geldverdienen met inhuur
15:55                  Terug naar de plenaire zaal
16:00                  Margaret Heffernan
17:00                  Start borrel & walking dinner
20:00                 Einde programma

Aanmelden

VMS MSP Event is bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met het inhuren van extern personeel en dan specifiek op de afdelingen HR en inkoop. Deelname voor een organisatie die zich als opdrachtgever profileert is gratis. Bemiddelaars die zich inzetten om tijdelijk personeel te plaatsen kunnen ook deelnemen aan het event, waarvoor voor hem speciale tarieven gelden.

Meld je direct aan!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →