“Knab beste zzp-bank”

Moneyview: "Knab beste zzp-bank" - ZZP Barometer

Productbeoordelaar MoneyView meldt in een rapport over betalingsverkeer dat steeds meer banken hun zakelijke producten aanpassen om het toenemende aantal kleine ondernemers en zzp’ers in Nederland te bedienen. Knab is volgens MoneyView de beste zzp-bank. 

De kleine ondernemer doet veel zelf, bestaande bank en betaalproducten zijn vaak te complex voor het kleinbedrijf. “Een journalist of een vertaler heeft waarschijnlijk weinig behoefte aan sealbags, een complexe tariefstructuur of een betaalautomaat”, zegt MoneyView. “Een kleine onderneming heeft behoefte aan toereikende, eenvoudige en voordelige betaalproducten.”

Zzp’er

Om die reden presenteren zakenbanken, waaronder Knab en SNS, steeds vaker ook producten voor zzp’ers. Een van de touwtrekkers hierin is volgens MoneyView RegioBank, die rekeningen aanbiedt tegen een vast tarief per maand, inclusief duizend transacties per jaar. Gebruikers kunnen daarna bundels van vijftig transacties inkopen.

Kosten

De zakelijke rekening van Knab is als beste zzp-rekening beoordeeld door het ratingsplatform. “Net als bij de nieuwe zzp-rekening van SNS Bank en de producten van RegioBank betaalt de klant hier een vast bedrag per maand waarin bijna alle kosten verwerkt zijn.” Bij Knab moet je voor de kosten voor een bankpas, internetbankieren of standaard betalingsverkeer niet extra te betalen, wat bij andere zakelijke rekeningen vaak wel het geval is.

Bron: Nuzakelijk

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
SEAT- ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →