ZZP Jaarboek 2014/2015 officieel gepubliceerd

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Jaarboek 2014/2015 - ZZP Barometer

Tips en trucs om succesvol te worden als zzp’er of freelancer

BEEMSTER – Het ZZP Jaarboek 2014/2015 is vanaf maandag verkrijgbaar via Bol.com. In het boek wordt de lijst met beste opdrachtgevers en beste freelancers gepubliceerd, alsmede de tien belangrijkste zzp-topics: van starten en opdrachten tot pensioen en verzekering. In het boek worden feiten en cijfers uit de structurele onderzoeksmonitor ZZP Barometer afgewisseld met expertartikelen en interviews met succesvolle zzp’ers en opdrachtgevers. “De lijst met opdrachtgevers is de ultieme hitlist voor de zzp’er,” aldus Jeroen Sakkers, een van de auteurs van het ZZP Jaarboek.

Tips van zzp-experts

In het ZZP Jaarboek vindt de zzp’er tips, trucs en tactieken die hem (nog) succesvol(ler) maken: het handboek voor zowel starters als ervaren ondernemers. Leer van zzp-experts als Jeroen Sakkers van Victor Mundi, Johan Marrink van ZZP Nederland, Josje Damsma van JO Cadeau, Martijn Pennekamp van Ikwordzzper.nl, Richard Bordes van Lawaaimaker en Sentini Grunberg van InMovement, en lees het verhaal van de honderd succesvolste zzp’ers, freelancers en interim professionals van Nederland.

Eén miljoen zzp’ers

Maar succes begint met het vinden van klanten en opdrachtgevers. Daarom vindt de zzp’er in dit jaarboek ook de honderd beste opdrachtgevers, samen goed voor meer dan 120.000 voltijd zzp-opdrachten op jaarbasis – waaronder Aegon, ASML, Evita Zorg, Eyeworks, Gemeente Amsterdam, NS, PostNL, Interim, Spil Games, KPN Consulting Nederland en Stedin. Het jaarboek is daarmee voor de bijna 1.000.000 zzp’ers en freelancers die Nederland telt, uitermate geschikt om potentiële opdrachtgevers te vinden en te benaderen.

Digitale verkooppunten

Het ZZP Jaarboek 2014/2015 wordt uitgegeven door Victor Mundi en is vanaf maandag 18 augustus verkrijgbaar via Bol.com voor €29,95 inclusief btw en verzending. Vanaf dinsdag 19 augustus is het boek tevens te verkrijgen via Managementboek.nl. Meer informatie over het ZZP Jaarboek 2014/2015 vindt u op de de website: www.zzpjaarboek.nl.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →