Zzp’er ontvangt sleutel eerste MINI uit Nederland

Auto & mobiliteit
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Mini-uitreiking-Foty-awards-HR-met-logo-7[1]

Winnaar FOTY Awards stapt blij in de nieuwste MINI

De zzp’er Jorrit Monne van Ubercut, kreeg afgelopen week zijn prijs officieel uitgereikt. Een jaar lang rijdt Jorrit gratis rond in de nieuwste MINI, gemaakt in Nederland. Deze prijs, gewonnen doordat hij meedeed aan de Foty Awards 2014, is een kroon op zijn werk en een mooie erkenning als hard werkende zzp’er.

Born in Born

De eerste editie van de FOTY Awards 2013-2014 was een geweldig succes met hele mooi prijzen. Dit kan Jorrit Monne zeker beamen, nadat hij vorige week zijn prijs bij MINI Nederland officieel kreeg uitgereikt. De eerste Mini gemaakt in Nederland in het plaatsje Born, waar de fabriek staat:  “Born in Born.”

Nieuwe ronde nieuwe kansen

De zoektocht naar de beste zzp’er, freelancer en interim professional van Nederland – FOTY Awards – krijgt ook dit jaar een vervolg. Opnieuw start eind dit jaar de verkiezing, met mooie prijzen en is het voor elke zzp’er en freelancer mogelijk mee te doen. De inschrijving is gratis en aanmelden is reeds mogelijk.

Bron: FOTY Awards

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →