Stapels bonnen en administratie overbodig voor zzp’ers

Telefonie & internet
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Gekko 1[1]

Nieuwe vriendelijke financiële tool voor zzp’ers

Een online platform dat zzp’ers en freelancers helpt met het oplossen van de administratieve papierwinkel die bij het zelfstandig werken vaak komt kijken: Gekko. Deze gebruiksvriendelijke gratis tool maakt grote stapels bonnen en ingewikkelde administratie niet meer nodig.

Overzichtelijk

De zzp’er of freelancer kan zelf eenvoudig zorgen voor een overzichtelijke administratie van uren en bonnen. Gekko, deze nieuwe tool, zorgt ervoor dat men bonnen en facturen in een paar simpele handelingen worden gedigitaliseerd, gewerkte uren worden bijgehouden en facturen worden verstuurd. Daarnaast biedt dit online platform sinds kort ook een premium account aan voor extra gemak bij het ondernemen, zoals een automatische VAT-calculatie voor de belasting aan het einde van elk kwartaal.

Twee apps

De basisaccount van Gekko is gratis te gebruiken. Via de ‘Gekko Uren” app kunnen gewerkte uren, per klant of project, elk moment van de dag in een paar kleine handelingen bijgehouden worden door middel van een stopwatch of door ze simpelweg zelf in te voeren aan het einde van de dag of week. De ‘Gekko Bonnen” app zorgt er voor dat met een paar simpele handelingen bonnen en facturen kunt digitaliseren. Wanneer een zzp’er of freelancer een bon of factuur ontvangt, kunnen er meteen een foto van maken en het bedrag en btw-tarief invullen. Na het invullen van een omschrijving en eventuele notitie is de digitalisering al klaar en kan de bon of factuur weggegooid worden. Ingescande bonnetjes en facturen worden gekoppeld aan de online service. De bonnetjes worden via een beveiligde verbinding opgeslagen op Europese servers. Daarnaast kan men bedragen via het platform ook omzetten naar facturen en die daarna versturen.

Bron: Getgekko

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →