72% van de Mexicanen wil freelance werken

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
city-572071_1280

“Mexicanen zien veel voordelen in freelance werken”

De enquête van Trabajando.com meldt dat maar liefst 72% van de Mexicanen freelance werk zouden willen doen.

De cijfers

Werken als freelance of als zelfstandig ondernemer, is een optie die steeds meer mensen overwegen en kiezen als alternatief voor een baan, ook in Mexico. Om zo extra inkomen te genereren, wordt dit als een goede optie gezien. Volgens een enquête van Trabajando.com, gelooft 38% van de Mexicanen dat het belangrijkste voordeel van dit soort werk is, dat je een flexibele planning kunt hebben. Een ander voordeel, zegt 31%, is dat ze kunnen kiezen aan welke projecten ze willen werken. Om een aanvullende vergoeding te kunnen hebben, bij andere bedrijven, zegt 15%, is ook een goede rede. Tenslotte zegt 8% van de ondervraagden dat een andere voordeel is het in staat zijn om directe communicatie te hebben met de klant en er zo minder verspilling van tijd is.
Margarita Chico, Corporate Communications Director bij Trabajando.com, geeft als conclusie mee: “ Welke modus je ook selecteert of voor jou werkt, geef het beste van jezelf en dat geeft goede resultaten.”

Bron: El Economista

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →