250.000e zzp’er ingeschreven bij Freelance.nl

zzp'er

Uitreiking prijs tijdens ondernemersevent VVD

Freelance.nl heeft een kwart miljoen inschrijvingen en de Nederlandse freelancemarkt blijft maar groeien. Onlangs heeft de 250.000e freelancer zich ingeschreven op de website van werkmarktplaats. Om dit te vieren ontvangt deze zzp’er morgen een prijs tijdens het ondernemersevent van de VVD in Papendal.

Onomkeerbare trend

De groei van de freelancemarkt is te danken aan de onomkeerbare maatschappelijke trend naar flexibilisering van de arbeid. “Zowel de opdrachtgevers als de opdrachtnemers willen flexibelere projecten of werk. Het aantal freelancers en zzp’ers neemt toe omdat het werkaanbod groeit”, aldus Rob Bergers, algemeen directeur van Freelance.nl. In 2014 steeg de Nederlandse freelancemarkt met 12% ten opzichte van het jaar ervoor en ook in het eerste kwartaal van 2015 werd een groei geconstateerd. Bergers gaat er vanuit dat de markt in 2015 zal blijven aantrekken door de groeiende vraag naar flexibele arbeid en het lichte economische herstel.

In het zonnetje

Tijdens een ondernemersevent van de VVD, op 29 mei in Papendal, zal de mijlpaal van Freelance.nl worden gevierd. De 250.000e zzp’er wordt dan in het zonnetje gezet. Een bevestiging van de onomkeerbare trend binnen de economie. Naast Neelie Kroes zal ook Erik Ziengs, VVD-fractielid van de Tweede Kamer aanwezig zijn. Hij reikt dan samen met Rob Bergers de prijs aan de 250.000e freelancer uit.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →