Online bank Knab gaat samenwerking aan met zzp-prijs

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Online bank Knab meerjarig hoofdsponsor zzp-prijs FOTY Awards | ZZP Barometer

Knab komende drie jaar hoofdsponsor Freelancer of the Year Awards

HOOFDDORP – Online bank Knab heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), de landelijke zzp-prijs die het afgelopen jaar door minister-president Mark Rutte werd uitgereikt aan foodblogger Carlijn Bröring. “Via de FOTY Awards vieren wij het ondernemerschap van de meer dan één miljoen zzp’ers in Nederland, waarvan ik er zelf ook één ben,” aldus René Frijters, oprichter en directeur van Knab.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar deden bijna 10.000 zzp’ers mee aan de verkiezing, en gezamenlijk verzamelden zij meer dan 60.000 beoordelingen van opdrachtgevers en 247.000 stemmen via social media. René Frijters doet zelf niet mee aan de verkiezing: “ik ben als juryvoorzitter uitgesloten van de competitie, maar adviseer iedere zzp’er om mee te doen, want netwerken en jezelf verkopen, is een van de belangrijkste peilers onder deze award. En daarnaast is het gewoon leuk. Ik wens iedere andere zzp’er vanaf september weer heel veel succes en plezier!”

Een boek vol inspiratie, trucs en tactieken: Download het ZZP Jaarboek 2016 gratis

Meer bezoekers, meer klanten en meer opdrachten? Download het ZZP Jaarboek van 2016 en ontvang tips, trucs en tactieken die jou als zzp’er, freelancer of interim professional (nog) succesvol(ler) maken.

Meer info

Innovatieve sponsoring

Als hoofdsponsor van de FOTY Awards komt Knab onder de aandacht van zzp’ers via de website, de nieuwsbrief, e-mailnotificaties en offline events. Daarvan is de uitreiking van de FOTY Awards het hoogtepunt. Ook wordt de hastag #knab toegevoegd aan alle berichten die stemmers op social media delen: “Wij noemen dat hashtagmarketing, een innovatieve manier om (meer) merkbekendheid, merkvoorkeur en positieve mond-tot-mondreclame te genereren onder zzp’ers,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de FOTY Awards.

Nieuwe editie

De inschrijvingen voor de FOTY Awards openen weer in september. Vanaf dat moment kunnen zzp’ers uit het hele land genomineerd worden binnen één van de tien categorieën. Er zijn vele mooie prijzen te winnen, waarvan de hoofdprijs één jaar rijden is in een gloednieuwe MINI 5-deurs, gefabriceerd in Nederland. Deze wordt uitgereikt op de Dag van de ZZP’er, op zaterdag 2 april 2016.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →