Zzp- kappersgilde online en running

GLYD

Zzp-kapper, -stylist, -visagist nu ook aan huis en kantoor

Vol trots heeft het team van GYLD, een nieuwe kappersgilde, het bericht de wereld in geslingerd dat het bedrijf online is. “We zijn live!” Na het ophalen van de benodigde investering, is GLYD in navolging van succesvolle begrippen als Uber en Airbnb nu een feit.

Amsterdam

Het is vanaf nu mogelijk om, als je in Amsterdam woont of werkt, een zzp-kapper, -hairstylist of -visagist te boeken. Online boeken en voordat je het weet heb je je eigen afspraak op de voor jou meest handig tijd ingepland, thuis of op kantoor. De site is in beta en er wordt hard doorgewerkt. Nieuwe functies, stylisten en steden zullen binnenkort worden toegevoegd. Een mooie nieuwe aanwinst binnen de flexibilisering van de arbeidsmarkt.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →