Als zzp’er op zakenreis in het buitenland?

Vakantie & vrije tijd
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Lars Munne (Zelf): Als zzp’er op zakenreis in het buitenland?

Dit kan je beter niet eten op zakenreis!

Ben je op zakenreis in het buitenland? Dan eet je waarschijnlijk andere dingen dan stamppot boerenkool, erwtensoep of bloemkool met een kerriesausje. Eten in vreemde landen kan een behoorlijk avontuur zijn. En als je niet oppast krijgt dat avontuur een nare bijsmaak. Daarom: wat je, als zzp’er, beter niet kunt eten.

Wat gevaarlijk is om te eten op je reis. De 11 van Zelf:

11-van-zelf-gevaarlijk-voer-1-fugu
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-2-casu-marzu
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-3-apenhersenen
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-4-ijs
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-5-streetfood
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-6-cashew
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-7-sannakji
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-8-casave
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-9-nootmuskaat
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-10-hotdogs
11-van-zelf-gevaarlijk-voer-11-kip

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →