Freelancer of the Year luncht bij Koning en Koningin

Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Koning&Koningin

Grote eer voor Freelancer of the Year

Dat ook de grote groep zzp’ers in ons land niet vergeten wordt door onze Koning en Koningin is duidelijk . Zzp’er Carlijn Bröring, Freelancer of the Year, had dit jaar namelijk ook de grote eer aan te schuiven bij de bij de lunch voor uitblinkers 2015.

Uitblinkerslunch 2015

Ook dit jaar ontvingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima weer een groep uitblinkers. Al in 2006 organiseerden de Prins van Oranje en Prinses Máxima voor het eerst de ‘uitblinkerslunch’ op Paleis Noordeinde om hun waardering te uiten voor mensen die iets bijzonders hebben gepresteerd. Sinds 2006 zijn er al 587 uitblinkers op deze manier, tijdens een lunch, op Paleis Noordeinde in het zonnetje gezet. Alle 26 genodigden van dit jaar hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap en bedrijfsleven.

Freelancer of the Year

Carlijn Bröring was dit jaar één van de gelukkigen, als winnares van de FOTY Awards 2015, freelancer op en top en een uitblinker in de zzp-wereld. Samen met nog 25 genodigden schoof zij aan bij onze Koning en Koningin. Een hele grote eer, die wederom laat zien dat de Koning en zijn echtgenote het bedrijfsleven een warm hart toedragen.
Inmiddels is ook dit jaar de nieuwe editie van de ‘Freelancer of the Year Awards’ van start gegaan en is de zoektocht naar dé freelancer, dé zzp’er van 2016 begonnen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →