ZZP Jaarboek met tips, trucs en tactieken voor zzp’ers

Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Jaarboek

ZZP Jaarboek voor startende en ervaren ondernemers

Meer bezoekers, meer klanten en meer opdrachten? Het ZZP jaarboek  staat boordevol tips van ervaren zzp’ers en experts die jou de mogelijkheid geven succesvoller te zijn als zzp’er. Op weg naar succes met het ZZP Jaarboek.

Omzet verdubbelen als zzp'er? Download deze gratis videocursus

50 dagen lang hebben wij nieuwe tips, trucs, interviews en succesverhalen die jou inspireren en (nog) succesvol(ler) maken. Onze experts geven jou adviezen die jouw omzet als zzp’er kunnen verdubbelen.

Meer info

Boek vol inspiratie

In het ZZP Jaarboek van 2016 vind je als zelfstandig ondernemer tips, trucs en tactieken die jou als zzp’er, freelancer of interim professional (nog) succesvol(ler) maken. Het is een handboek voor zowel starters als ervaren ondernemers, waarin je kunt leren van zzp-experts als Niels Huismans, Marcel Molenaar, Sentini Grunberg, Stephanie Aukes en Steven de Jong. Ook lees je het verhaal van de honderd succesvolste freelancers, interim professionals en zzp’ers van Nederland.
Succes begint met het vinden van klanten en opdrachtgevers en daarom vind je in dit boek ook de vijfentwintig beste opdrachtgevers en vijfentwintig beste intermediairs. Een boek vol inspiratie, wat zeker niet mag ontbreken op de boekenplank.

Bestel het ZZP Jaarboek hier.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →