Keynote “Het belang van online reviews voor zzp’ers”

StephanBosman_800x533

Ruim helft zzp’ers sluit zich graag aan bij reviewsite

Reviewsites zijn ‘hot’ en ‘trendy’ en zeker zo langzamerhand een onmisbaar marketingtool, ook voor de zzp’er. Op de ‘Dag van de ZZP’er, 2 april as., is Stephan Bosman, oprichter van Zoover, aanwezig om te vertellen over het belang van online reviews voor jou als zzp’er.

Jouw kennis en netwerk uitbreiden op de Dag van de ZZP'er? Download jouw toegangsbewijs

De Dag van de ZZP’er is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Download jouw korting voor een toegangsbewijs t.w.v. €19,95 hier.

Meer info

Onderzoek ZZP Barometer

ZZP Barometer doet veel onderzoek onder zzp’ers, freelancers en zelfstandig ondernemers. Op de vraag of zzp’ers zich graag bij een site met reviews & ratings aansluiten, een site waar ook opdrachtgevers en intermediairs naar kijken, reageerde meer dan de helft van de ondervraagde zzp’ers, namelijk 53%, positief.
Online reviews is een ontwikkeling die niet meer te stoppen lijkt. Steeds vaker zetten zzp’ers zichzelf in de etalage en gebruiken een reviewsite  om zichzelf te promoten. Opdrachtgevers en intermediairs gebruiken deze ontwikkeling als hulpmiddel bij het zoeken en vinden van de juiste persoon voor de ‘job’.

Keynote Stephan Bosman

Stephan Bosman is oprichter van Zoover, de reissite die met behulp van online reviews vertelt welke trips jij het beste kunt maken. Maar hoe zit dat met jou, als freelancer of zzp’er? Verzamel jij al reviews en toon je ze online aan potentiële opdrachtgevers? Stephan vertelt je in zijn keynote “Het belang van online reviews voor zzp’ers” op de dag van de ZZP’er, 2 april as. Alles over het belang van online reviews voor jou als zzp’er, en hoe je ervoor zorg dat dit jouw personal branding naar een hoger niveau brengt. Essentieel voor iedereen die zijn tarief wil verhogen en meer kans op (nog) leuke(re) opdrachten wil maken.

Via deze link kun je jouw vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95. En wees er snel bij, want op is op!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →