Twee derde zzp’ers heeft weleens last van werkstress

EvertvanderZee_800x533

Zzp’ers moeten iedere dag een topprestatie neerzetten

Uit onderzoek van de ZZP Barometer is gebleken dat 68% van de zzp’ers wel eens last heeft van werkstress. Dat teveel stress slecht is voor de gezondheid is niets nieuws, maar er iets aan doen is toch vaak een drempel. Evert van der Zee laat op de Dag van de ZZP’er  zien hoe leuk het is om fris, gezond en scherp te starten aan een werkdag.

Onderzoek

ZZP Barometer doet veel onderzoek onder zzp’ers en onlangs bleek dat 68% van de zzp’ers weleens, in meerdere of mindere mate, last heeft van werkstress. Onder de meer dan 1000 ondervraagde zzp’ers bleek ook dat 57% weleens ‘s avonds laat of ‘s nachts werkt. Dit kan natuurlijk, als dit herhaaldelijk voorkomt, schadelijk voor de gezondheid zijn, als je niet goed voor je eigen lichaam zorgt. Werken met een frisse geest en een gezond lichaam is van essentieel belang, zeker als je werkzaamheden veel van je vergen. Sporten, op wat voor manier dan ook, kan hier een goede, positieve bijdrage aan leveren.

“Een echte held weet dat zijn lichaam telt”

Evert van der Zee is de succesvolle fitnesscoach die de afgelopen twee jaren erg hoog is geëindigd bij de FOTY Awards en sinds dit jaar is hij ambassadeur bij de FOTY Awards. Hij is gespecialiseerd in indoor cycling, allround fitness, personal training en bootcamp. Als zzp’er moet je iedere dag een topprestatie neerzetten, en een gezond lichaam is daarbij essentieel. Daarom komt Evert jou tijdens de Dag van de ZZP’er fit, gezond en scherp houden!

Dag van de ZZP’er

Zaterdag 2 april vindt, geheel gratis verzorgd, de Dag van de ZZP’er plaats in de Kromhouthal, Amsterdam, van 10.00 tot 18.00 uur.

Naast de kick-off met Evert van de Zee is er ook voor de innerlijke mens gezorgd, want als zzp’er moet je goed voor jezelf zorgen ook op deze dag. Daar wordt je bij geholpen met twee hippe foodtrucks, die jou samen met de catering voorzien van een heerlijke (vrij te nuttigen) lunch: bij de ene foodtruck krijg je heerlijke soepen en salade geserveerd, en bij de andere kun je een gezonde smoothie bestellen. Hmmm…. lekker!

Of jij een echte ondernemersheld bent wordt ook op de Dag van de ZZP’er getest met een heuse zzp-quiz! Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk parate kennis hebt over zzp’ers, en wie weet win jij een van de mooie prijzen…

En ontmoet ook collega-ondernemers op het netwerkplein en bedrijven die de dag mogelijk maken en jou (verder) kunnen helpen als zzp’er, tijdens 1-op-1-sessies en/of met unieke aanbiedingen die alleen op de Dag van de ZZP’er geldig zijn. Bezoek de hele dag door interessante keynotes en seminars, alles vrij toegankelijk! Wees er snel bij en geef je wel op.

Via deze link kun je een vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95. En vervoer is geen probleem, want de MINI VIP Shuttle service staat klaar om je te vervoeren!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Apppwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →