ZZP-bank Knab verwelkomt 100.000ste klant

Financiën
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP-bank Knab 2016-06-07 om 13.45.46 kopie

Live 100.000ste klant bij Knab

Vandaag is live via Periscope te volgen wie de 100.000ste klant wordt bij online bank Knab die in 2012 startte en ook zeer populaire is onder zzp’ers.

Zelf een factuur opstellen voor gewerkte uren? Download het gratis factuursjabloon

Ben jij net gestart als zzp’er of freelancer en werk jij op urenbasis voor opdrachtgevers? Dan moet jij een factuur sturen voor jouw verleende diensten. Download het gratis sjabloon en zorg ervoor dat je factuur volledig is en voldoet aan de eisen!

Meer info

Feestje

Feest bij Knab, want binnen enige uren zal de 100.000ste klant zich melden en staat deze een mooie verassing te wachten.
Met #100.000steknabklant is de stream makkelijk te vinden via twitter, zodat je live de huldiging kunt meemaken en waar iedereen intern bij Knab vol spanning op zit te wachten en ook erg strots is.
Wanneer de 100.000ste klant verwelkomd wordt, is niet precies te zeggen. Het kan vanavond zover zijn of morgenochtend. Maar dat de spanning binnen Knab stijgt is duidelijk.

Precies de 100.000ste

De stream is in eerste instantie niet superspannend, maar Knab wil niet ‘ongeveer’ de 100.000ste klant verwelkomen, wat een vooraf geregisseerd moment mogelijk zou maken.
Precies de 100.000ste klant, daar is het Knab om te doen en in de livestream is dat proces te volgen.
In eerste instantie zie je ieder uur een mailtje binnenkomen waaruit af te leiden is of de teller de 100.000 al is gepasseerd. Zodra dat het geval is zal al streamend op de afdeling Operations bekeken worden wie precies die 100.000ste klant is. Dan zal live die klant gebeld worden om te horen dat hij of zij de 100.000ste klant is. Waaraan een mooie verrassing gekoppeld is. Spannnend!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →