3 beste intermediairs van Nederland voor zzp’ers

Ranglijsten
Page 1 Created with Sketch.
10 Shares
ZZP Barometer - uurtarief - 3 beste intermediairs van Nederland voor zzp'ers | ZZP Barometer

Weet als zzp’er wie jouw intermediairs zijn

Iedere donderdag geeft ZZP Barometer jou als zzp’er een handige, inspirerende, stimulerende, trendy toplijst. Een lijst met musthaves, best-offs, tips en must knows. Zo ben je altijd up-to-date en zal weinig jou ontgaan op zzp-gebied. Deze week lichten wij de drie beste intermediairs voor zzp’ers in Nederland uit, die hiertoe zijn uitgeroepen tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid. Wil je de volledige top-10 weten? Bekijk en download dan het whitepaper.

Ieder bedrijf dat actief is in de flexmarkt, ofwel de staffing industry, kan jaarlijks meedoen met de Staffing Awards, een jaarlijkse zoektocht naar de beste intermediairs van Nederland. Hierbij is het zaak dat de organisatie een tussenpartij betreft die voor de twee kanten in de flexmarkt werkt; de klant (inlener, opdrachtgever) en de kandidaat (sollicitant, uitzendkracht, payrollkracht, gedetacheerde, zzp’er, freelancer, interim professional).

Het jaarlijks onderzoek naar alle intermediairs in de flexmarkt is een zoektocht naar de belangrijkste criteria van “Goed Intermediairschap”. Het onderzoek is gebaseerd op referenties die binnen de periode van de verkiezing worden gegeven via Ratecard, een vragenlijst die is ingevuld door de betreffende organisatie en een juryoordeel op basis van een video-interview met de betreffende organisatie. Ook voor 2017 zijn er drie mooie intermediairs uit de bus gekomen, waarmee jij als zzp’er misschien ook te maken hebt of in de toekomst zal hebben:

1. Harvey Nash – Contracting (broker) – ICT & internet

Harvey Nash helpt opdrachtgever en professional om zich te focussen op waar zij goed in zijn. Door hen bij elkaar te brengen en hun de zaken uit handen te nemen die voor hen ballast zijn, maar voor Harvey Nash gesneden koek en dat doen ze graag en goed. De medewerkers van Harvey Nash zijn zonder uitzondering vakspecialisten die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: professionals en opdrachtgevers in staat stellen te doen waar ze goed in zijn. Wil je precies weten hoe flexwerkers, waaronder freelancers en zzp’ers, over Harvey Nash denken? Kijk dan op de bedrijfspagina van Harvey Nash op Ratecard.

2. WETALENT – Werving & selectie – Profit & Non-profit

WETALENT is een werving en selectie bureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Hierbij staan niet de opdrachtgevers, maar de talenten zelf centraal! Dit betekent dat de talenten de regie voeren over hun eigen toekomst en ontwikkeling. Een werkgever heeft uiteindelijk het meest aan talenten die weten wat ze willen en kunnen. Wil je precies weten hoe flexwerkers, waaronder freelancers en zzp’ers, over WETALENT denken? Kijk dan op de bedrijfspagina van WETALENT op Ratecard.

3. B-street – Zzp-bemiddeling – Finance

B-street is al meer dan vijftien jaar actief als intermediair en bemiddelt interim professionals in Finance, Online en Zorg. Het resultaat van de door hen ingezette professional is hetgeen B-street drijft in alles wat zij doen. De belofte naar zowel opdrachtgevers als interim professionals luidt dan ook: “Sourcing the Outstanding”.
Wil je precies weten hoe flexwerkers, waaronder freelancers en zzp’ers, over B-street denken? Kijk dan op de bedrijfspagina van B-street op Ratecard.

Deze top-3 is onderdeel van de lijst met tien beste intermediairs van Nederland, die je kunt op onze site kunt downloaden als whitepaper.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →