Hoe werkt de magie van inspiratie?

Avatar foto Opleidingen & ontwikkeling
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Joel Aerts | Inspiratie

Vlogserie ‘Werken aan jouw ontwikkeling’ met Joël Aerts

Als zzp’er ben je zelf de baas over jouw persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Om meer successen te behalen, zul je moeten werken aan jezelf. Hier heb je wel inspiratie voor nodig. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit krijgt? Joël Aerts geeft jou hier gedurende 6 weken tips en inzichten over hoe jij kunt werken aan jouw ontwikkeling. Dit doet hij aan de hand van drie principes uit zijn boek ‘Ontwikkel je leiderschap‘: feedback, advies en inspiratie. Deze week kun je zijn eerste vlog over het derde onderwerp bekijken.

Iedere zzp’er is weleens op zoek naar inspiratie. Je hebt het voor allerlei zaken nodig. Maar wat is dit nu eigenlijk? Hoe werkt het krijgen van inspiratie? Het lijkt iets ongrijpbaars. Juist wanneer je het nodig hebt, lijkt het er niet te zijn en kan het heel lastig zijn om het op te roepen. Er is behoorlijk wat onderzoek naar gedaan naar dit fenomeen. We weten nu veel beter wat het precies is en bovendien hoe je eraan kunt komen.

Joël Aerts legt in deze video uit hoe je de kans op inspiratie kunt vergroten:

Avatar foto
Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non-profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Bekijk alle artikelen van Joël Aerts →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →