Eerste jubileumeditie Dag van de ZZP’er uitverkocht

Avatar foto Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Dag van de ZZP'er

Maar liefst 2.000 zzp’ers ingeschreven voor hét zzp-event van het jaar

5 april 2018, BEEMSTER – Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor het grootste zzp-evenement van Nederland, de Dag van de ZZP’er op as. zaterdag 7 april te Amersfoort. Alle 2.000 kaarten zijn over de toonbank gegaan. Dat betekent dat de vijfde editie van het event de best bezochte editie ooit zal worden!

De Dag van de ZZP’er is een dag vol inspiratie en motivatie voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers). Inmiddels kent Nederland bijna 1,2 miljoen zzp’ers (KvK, maart 2018) en uit de kaartverkoop voor deze vijfde editie blijkt dat de zzp’er steeds meer geïnteresseerd raakt in zijn eigen ontwikkeling. Tijdens deze jubileumdag kunnen de bezoekers namelijk allerlei seminars, keynotes en workshops bijwonen over uiteenlopende onderwerpen. Presentator en cabaretier Jörgen Raymann zorgt als dagvoorzitter voor een soepel verloop van de dag. Ook is er een netwerkmarkt waar je naar hartenlust met andere zzp’ers kunt netwerken en alle organisaties kunt ontmoeten die de zzp’er een warm hart toedragen. Enkele van deze organisaties zijn Knab, LinkedIn, Kamer van Koophandel, Google Digitale Werkplaats en Ratecard.

Bekendmaking: beste zzp’er van Nederland

Er zijn veel activiteiten op en om de netwerkmarkt en als hoogtepunt van de dag vindt de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) ofwel beste zzp’ers van Nederland er plaats. Juryvoorzitter Marcel Molenaar, Country Manager Benelux bij LinkedIn, zal bekendmaken welke zzp’ers in de prijzen vallen. Na afloop is er tijd voor een netwerkborrel, die mede mogelijk gemaakt wordt door de Kamer van Koophandel met de KvK Connect-app. Dit alles vindt plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort, waar alle bezoekers dankzij NS-Business Card gratis 1e klas naar retour kunnen reizen.

Over Victor Mundi

B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →