ZZP Agenda week 16: Jaag jouw dromen na

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Tim Voors neemt je mee op ondernemersreis

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 15 april: Dream Life Masterclass

Iedere ondernemer heeft dromen. Toch ben je niet altijd bewust bezig met het najagen van deze dromen. Als je dit wilt bereiken moet je waarschijnlijk uit je comfort zone stappen en dat valt niet mee. Tijdens deze Masterclass leer jij hoe je deze dromen echt waar kunt maken.

Je leert hoe je jezelf uit kunt blijven dagen, zodat je niet meer stilstaat en wordt geleefd door jouw agenda, maar zelf de regie neemt over jouw leven. Zo kom jij verder. Met de Dream Life Masterclass leer je hoe je alles uit het leven kunt halen wat erin zit.

ZZP Agenda 18 april: Tim Voors

Tim Voors is een zzp’er die echt zijn dromen najaagt. Acht maanden per jaar is hij aan het werk als creative director. De andere vier maanden van het jaar besteedt hij aan hiken in de wildernis.

Tim is mede-oprichter van FreeForce-foundation. Op deze avond vertelt hij over zijn laatste hike: 3000 kilometer door Nieuw-Zeeland. Raak geïnspireerd door zijn verhalen en neem een stukje van zijn vrije geest mee in jouw eigen ondernemersleven.

ZZP Agenda 20 april: King Connect

King Connect is een groot netwerkevenement in Rotterdam Ahoy. Bij succesvol ondernemen gaat het er niet alleen om wat je kent, maar vooral ook wie je kent! Op King Connect worden wie en wat verenigd. Je leert veel andere ondernemers kennen, maar kunt collega-ondernemers uit jouw netwerk ook meenemen.

Succesvolle ondernemers delen op King Connect hun expertise met jou. Het dagprogramma is interessant en veelzijdig. Je kunt onder andere luisteren naar diverse praktijkcases en deelnemen aan rondetafelgesprekken. Er zijn drie sessierondes, er is een informatiemarkt en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.