MSI Modern: scherp geprijsde krachtige allround laptops voor zakelijk gebruik

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
vrouw achter MSI laptop

Complete bescherming

De MSI Modern 15 A11M-814NL heeft een premium uitstraling. Dat komt niet alleen door het strakke ontwerp, de prettige toetsenbordindeling en de witte verlichting achter de toetsen. Het gaat vooral om het materiaal van de behuizing. Waar veel soortgelijke modellen van plastic zijn gemaakt, heeft deze krachtpatser een sterk aluminium ontwerp. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid. Dit komt terug in het Mil-STD-810-G keurmerk. Door deze militaire test weet je zeker dat hij tegen een stootje kan. Laat je ‘m per ongeluk vallen of knal je tijdens een bespreking tegen iets aan? Deze MSI-laptop werkt daarna nog. 

Nieuwe aansluitingen

Aan aansluitingen bij de 15 inch Modern laptop geen gebrek. Zo heb je één HDMI 2.0 poort, 3 usb A 3.2 poorten, een geheugenkaartlezer en één Thunderbolt 4 aansluiting. Hiermee haal je hoge datasnelheden en sluit je genoeg randapparatuur aan. Thunderbolt 4 verdient wel iets meer uitleg. Deze nieuwste Thunderbolt versie is geschikt voor het aansluiten van 2 4K monitoren. Sluit een docking station aan en je mogelijkheden zijn eindeloos. Een extra voordeel is het tegelijkertijd opladen van de laptop. Zo heb je geen oplader nodig tijdens het werken.

Voor de creatieve taken

Duurzaamheid en een variatie aan aansluitingen is niet voldoende. Er is namelijk ook een diversiteit aan taken die je op deze laptop uitvoert. Van dagelijkse werkzaamheden, zoals e-mailen, browsen tussen je favoriete websites en verslagen typen tot het creatief bewerken van foto’s en video’s. De Modern levert deze kracht door een 11e generatie Intel Core i7 processor in combinatie met 16 gigabyte werkgeheugen. Je merkt hierdoor amper haperingen als je zware programma’s opent, als Adobe Photoshop en Premiere Pro. Zo maak jij je creatieve projecten soepel en snel af.

Werken als een Pro

Windows 10 Pro is er voor zowel de zakelijke gebruiker als de consument. Ook al is dit besturingssysteem er vooral voor werknemers, thuisgebruikers hebben met de Pro versie van Microsoft ook voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het beter beschermen van je gegevens via BitLocker. Dit geeft een extra veilig gevoel voor het bewaren van je persoonlijke foto’s en documenten. Remote Desktop is een van de aantrekkelijke functies voor zakelijke gebruikers. Zo maak jij overal gebruik van de servers van kantoor. Is je jaarverslag of presentatie nog niet af in je werktijd? Ga rustig naar huis en maak het op de bank af. Wil je liever Windows 11 Pro, voer dan de update uit en werk gratis op de nieuwste Windows versie.

Interesse?

Wil je meer weten over deze MSI Modern laptop of ben je overtuigd? Bekijk of bestel hem dan bij Coolblue. Vandaag voor 23.59 uur besteld? Dan ga je morgen direct aan de slag op deze krachtige laptop.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →