Snelle laptops boordevol zakelijke features

Lang wachten is verleden tijd

Er is niks vervelender dan een ochtend vol inspiratie starten met een trage laptop. 2 kopjes koffie later en jij barst van de energie, maar je laptop laat nog even op zich wachten. Met een Lenovo ThinkBook zijn lange opstarttijden verleden tijd. Druk op de aan-knop en binnen enkele seconden ben je startklaar. Inloggen gaat vlot via de vingerafdrukscanner. Lange wachtwoorden onthouden is verleden tijd, want veilig inloggen doe je gewoon met één van je tien vingers.

Krachtige processor

De bron van deze snelheid zijn de krachtige 10e generatie Intel Core processoren. In combinatie met 8 gigabyte werkgeheugen of meer is de Lenovo ThinkBook een ware zakelijke krachtpatser, die bij zware taken niet vertraagt. Open meerdere programma’s zoals Excel en Photoshop tegelijkertijd en zonder vastlopers. Zo focus jij je aandacht op je werk en niet op ergernissen over een te trage laptop.

Militair getest

Niet alleen onder de motorkap is de Lenovo ThinkBook krachtig. De behuizing is van stevig aluminium gemaakt, wat beter beschermt tegen krassen en stoten dan de plastic behuizing van veel andere laptops. Bovendien heeft de ThinkBook diverse militaire tests doorstaan. Tegen de laptop aanstoten of koffie over het toetsenbord morsen beschadigt de laptop niet. Zo weet je zeker dat je laptop het niet begeeft, terwijl jij de laatste hand legt aan een belangrijke rapportage of flyer en je in je enthousiasme een kopje thee omstoot.

Coolblue - ZZP Barometer

Windows 10 Pro

Een Lenovo ThinkBook draait op het zakelijke besturingssysteem Windows 10 Pro. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit besturingssysteem meer professionele functies dan Windows 10 Home. Deze extra functionaliteiten richten zich op zakelijke gebruikers en zzp’ers. Zo sla je data versleuteld op via BitLocker of maak je via Remote Desktop op afstand een beveiligde verbinding met een computer op kantoor. Met Windows 10 Pro heb je altijd toegang tot de belangrijke bestanden, zelfs als je vanaf een externe locatie werkt.

Zakelijke functies

De ThinkBook zit vol met de nieuwste technologische functies, die jouw werkzaamheden makkelijker maken. Je logt snel en veilig in via de vingerafdrukscanner, schakelt de toetsenbordverlichting in op een schemerige werklocatie en met het anti reflecterende beeldscherm werk je ook probleemloos in de volle zon. Daarnaast surf je met de nieuwe internetstandaard wifi 6 razendsnel over het internet. Waar je ook werkt: een Lenovo ThinkBook is een geschikte allround partner voor al jouw werkzaamheden.

Service op locatie

Lenovo ThinkBook laptops zijn militair getest en draaien de nieuwste software. Mocht je laptop toch technische kuren vertonen, dan komt een monteur van Lenovo op locatie bij je langs om de problemen te verhelpen. Of je nu op een kantoorlocatie, thuis of in een koffiebar werkt: met 3 jaar on-site service heb je altijd een werkende laptop tot je beschikking.

Interesse?

Is een zakelijke Lenovo ThinkBook laptop wat voor jou? Bestel hem dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen aan de slag met een snelle laptop.

 

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →