ZZP Agenda: Noteer alvast in de agenda voor 2020!

ZZP Agenda

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar. Hierbij alvast een tweetal evenementen om in de agenda voor 2020 te noteren!

ZZP Agenda 28 maart: Startersweek KVK

Dit voorjaar organiseert de Kamer van Koophandel een KVK Startersweek. Naast de KVK Startersdag op zaterdag 28 maart (Jaarbeurs – Utrecht) van 10.00 tot 16.00 uur organiseert KVK ook een KVK Startersdag doordeweeks op dinsdag 31 maart (Johan Cruijff ArenA – Amsterdam) van 15.00 tot 21.00 uur. Meer informatie

ZZP Agenda 4 april: Dag van de zzp’er

De Dag van de ZZP’er is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. De naam zegt het al, een dag die volledig in het teken staat van de zelfstandige ondernemer. Het is een dag vol inspiratie en motivatie, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl: de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland!

De kaartverkoop start binnenkort. Meer informatie over de Dag van de ZZP’er. Meer informatie over de FOTY Awards.

 

Tip ons als je een evenement/seminar/workshop hebt voor ondernemers via redactie@zzpbarometer.nl

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.