Nieuw platform helpt Nederlandse starter goed op weg

Het Nieuwe Werken
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Administratie | ZZP Barometer

Maak als zzp’er een sterker start met een nieuw platform

Het nieuwe platform Starten.nl  biedt hulp aan startende ondernemers. Hoe start je een eigen bedrijf en waar moet je als starter goed op letten? Speciaal voor deze groep mensen is dit nieuwe initiatief gelanceerd.

Informatieportaal

Zzp’ers zorgden het afgelopen jaar voor een recordtoename aan bedrijven  in Nederland. En nog steeds neemt het percentage startende ondernemers  toe. Starten.nl is daarom een mooi en welkom initiatief binnen de zzp-wereld. Onder leiding van Martijn Pennekamp geeft dit nieuwe informatieportaal een antwoord op alle vragen die starters hebben en is opgericht om deze groep op weg te helpen.
De website biedt onder andere een complete agenda voor interessante ondernemersevenementen op provinciaal niveau. Ook zorgt de site voor relevante content middels blogs en nieuwsartikelen. Oprichter Martijn Pennekamp: “Dit is een platform waarbij ervaring delen en kennis vergroten centraal staan. Iedereen weet hoe belangrijk een goed netwerk is. Wij bieden dat.” Ook vind je op de website een veelvoud aan gratis informatieve whitepapers en voorbeeldovereenkomsten. De actuele en interactieve website Starten.nl moet hét startpunt worden voor startende ondernemers en de Nederlandse starter goed op weg helpen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →