Mobiliteit en de fiscus: veranderingen voor zzp’ers

Vervoer & mobiliteit | ZZP Barometer

Fiscaliteiten 2017 op een rijtje

Elk jaar geeft Fleetwise het Fiscaliteiten-boekje uit. Een boekje met antwoorden op maar liefst 100 vragen over de auto en de fiscus. Vragen zoals; Zou een mobiliteitsbudget een goede oplossing voor mij zijn? Is woon-werkverkeer privé of zakelijk? En mag je als ondernemer alle btw op de autokosten aftrekken?
Ook in 2017 is er weer een nieuw boekje beschikbaar met alle actuele informatie. En deze kun je gratis aanvragen!

Na een reeks veranderingen van de fiscale maatregelen zijn we in 2017 weer een nieuwe fase ingegaan. Zo zijn er nog maar twee bijtellingscategorieën over. Dat schept in elk geval een duidelijker overzicht. En ook binnen de BPM-tarieven wijzigen er zaken. Reden genoeg om dus het nieuwe boekje aan te vragen, zodat je volledig op de hoogte bent.

100 fiscale vragen beantwoord

De 100 vragen én antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit in 2017 zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Achterin het boekje vind je nog een onderwerpenregister en wat ruimte voor eigen aantekeningen. Zo heb je een praktische gids voor zowel zakelijk als privégebruik van de auto.

Gratis aanvragen

Je kunt het boekje nu gratis aanvragen via onderstaande button. Het wordt daarna zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

ZB_CTA_fleetwise_200x50

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →