ZZP Agenda (week 37): “Iedereen de baas”

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Powersessie bij HNK geeft jou als “baas” plezier en energie

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 12 september: “Iedereen de baas” met HNK

HNK Amsterdam Zuid Oost organiseert een powersessie met Ricardo Semler. Deze powersessie geeft iedere ondernemer nieuwe inspiratie en meer energie. Tijdens de sessie wordt bovendien op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag wat de sleutel is voor ondernemerssucces. Ricardo Semler geeft tijdens de powersessie antwoord op basis van zijn gecreëerde methode. Deze methode helpt ondernemers om op basis van vertrouwen, zelfmanagement, gezond eigenbelang en heldere doelen, met meer plezier en energie aan de slag te gaan.

ZZP Agenda 12 september: Een eigen bedrijf starten bij KvK Arnhem

Ben jij je aan het oriënteren op het ondernemerschap? Wil jij op korte termijn een bedrijf starten? Of ben jij pas gestart met je onderneming? In één dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf uitgelegd. Deze zaken vormen namelijk de basis voor jouw onderneming. De KvK neemt je stap voor stap mee in de jungle van het ondernemerschap. Je kunt meteen aan de slag!

In dit seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • inzicht in eigenschappen van een ondernemer
  • voordelen van een ondernemingsplan
  • tips voor marketing en marktonderzoek
  • uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten
  • informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s
  • en als laatste een duidelijke uitleg over nut en noodzaak van een modelovereenkomst

Na afloop is het bovendien mogelijk om jouw situatie te bespreken met een adviseur van de KvK.

ZZP Agenda 14 september: Bites & Business

Alle ondernemende vrouwen uit Amsterdam, Utrecht en de Zaanstreek verzamelen! Bites & Business organiseert namelijk een zakelijk netwerkdiner voor alle zelfstandige vrouwen uit alle sectoren. Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Het diner vindt op verschillende plekken tegelijkertijd plaats. Kortom er is dus voor iedere vrouwelijke ondernemer een netwerkdiner in de buurt. Het netwerkdiner begint om 19:00 uur. Tot 22:00 uur kun je uitgebreid netwerken met andere zelfstandige vrouwen.

ZZP Agenda 15 september: Sterk starten

Wat is het niet? Een invuloefening om een gelikt ondernemingsplan te krijgen. Wat is het wel? Een interactieve training waarin je stap voor stap de lastigste vragen beantwoordt, zoals “welke doelen stel ik mijzelf?”, “welke ondernemersvaardigheden beheers ik en welke moet ik nog verder ontwikkelen?” en “wat is precies mijn doelgroep?”. Bovendien wordt er antwoord gegeven op de vragen “wat wordt mijn marketing-en communicatiestrategie” en “hoe hou ik grip op mijn financiën?”.  Het resultaat van deze driedaagse training is dat jij werkt aan je ondernemersmindset en bovendien een zeer krachtig ondernemingsplan in handen hebt. Waardoor jij als zzp’er sterk van start gaat.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.