Nationale zzp-prijs voor vijfde keer van start met mooie prijzen

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Vijfde zoektocht naar Freelancer of the Year 2018 officieel gestart - ZZP Barometer

Word jij Freelancer of the Year 2018 en volg je Boris Lange op?

BEEMSTER – De vijfde editie van de zoektocht naar de beste freelancer van het jaar is van start gegaan. De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) staat open voor alle zzp’ers, freelancers en interim professionals die voor eigen rekening en risico werken en die bovendien geen personeel in (loon)dienst hebben. “Met deze verkiezing willen we de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt in het zonnetje zetten,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid.

De FOTY Awards is de jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar werd de landelijke zzp-prijs door René Frijters en Annic van Wonderen uitgereikt aan Boris Lange. Boris is presentator en filmmaker. “Door mijn deelname aan de FOTY Awards zijn er nóg meer deuren voor mij opengegaan,” laat Boris in een interview weten.

Eerste lustrum

Tijdens deze jubileumeditie zullen Bart van de Belt, Carlijn Bröring, Leoni Blokhuis én Boris Lange, de jurywinnaars van afgelopen jaren, plaatsnemen in de jury. Daarnaast nemen o.a. Robbert Bakker (CEO van Knab), Marcel Molenaar (country manager LinkedIn Benelux) en Merlin Melles (CEO en oprichter fCN) plaats in de jury. De jury van de FOTY Awards is dit jaar voor de vijfde en opeenvolgende keer op zoek naar de beste zzp’ers en freelancers. Daarmee is het de langstlopende competitie in zijn soort ter wereld.

Nieuwe awards

Er zijn zzp’ers in allerlei soorten en maten. Om ze toch te kunnen vergelijken, zijn er nieuwe awards toegevoegd. Ook dit jaar wordt er weer een onderverdeling gemaakt op basis van ondernemersfase en omzetniveau. Zo wordt er een award uitgereikt voor de Beste Starter, een Inspiratieprijs en een Aanmoedigingsprijs. Daarnaast is er een award toegevoegd voor de Beste Kleurrijke Ondernemer. Met deze award worden ondernemers met een multiculturele achtergrond in het zonnetje gezet.

Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland

ZZP Barometer

Onafhankelijke kwaliteitsmeting

Ook dit jaar verzamelen de deelnemers aan de FOTY Awards online referenties. Iedere referentie die binnenkomt, wordt door Ratecard, een onafhankelijke, derde partij handmatig geverifieerd op basis van een data-analyse. Er wordt gekeken naar de referent, de te beoordelen zzp’er en de inhoud van de referentie zelf. Hierdoor is een onafhankelijke kwaliteitsmeting dus gegarandeerd en ontstaan er op die manier betrouwbare cijfers. Op basis van de online reviews die verzameld zijn, worden wekelijks finalist bekend gemaakt. Zij worden uitgenodigd om tijdens het pitchevent hun elevator pitch op te nemen. Op basis van het gemiddelde cijfer en de elevator pitch, worden de categoriewinnaars en de hoofdwinnaar gekozen door de gerenommeerde jury.

Dag van de ZZP’er

De winnaar van de FOTY Awards wordt bekendgemaakt op de Dag van de ZZP’er. Dit vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 te Amersfoort. Het zal een dag met leuke seminars en inspirerende keynotes zijn. De dag heeft als absoluut hoogepunt de bekendmaking van de categorieprijzen en de Freelancer of the Year 2018. Tickets voor de Dag van de ZZP’er zijn verkrijgbaar via de volgende website en zijn gratis voor deelnemers aan de FOTY Awards: https://dvdzzp.nl/

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aanbevolen

Koning&Koningin
Freelancer of the Year luncht bij Koning en Koningin
Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Boris Lange | ZZP Barometer - presentator
Presentator wint nationale zzp-prijs
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →