Bijzondere test op nieuwe website MoneyMonk

Avatar foto Uncategorized
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Nieuwe website MoneyMonk

Welk boekhoudpakket past bij jou?

Onze partner MoneyMonk heeft een nieuwe website! Op de nieuwe website bevindt zich een opmerkelijke functie. MoneyMonk heeft namelijk een test ontwikkeld waarmee je kunt checken of het online boekhoudprogramma eigenlijk wel geschikt is voor jou.

Iedere aanbieder van een boekhoudprogramma heeft natuurlijk zijn eigen speciale features, maar de meeste aanbieders willen toch een zo breed mogelijk (ondernemers)publiek aanspreken. Dat doet MoneyMonk anders. Zij richten zich namelijk uitsluitend op ondernemers die diensten aanbieden en op uur-/projectbasis werken. Ze begrijpen wat deze groep ondernemers nodig heeft en daar hebben zij hun hele programma op ingericht.

Concurrentie promoten

Als ondernemer die producten verkoopt kun je MoneyMonk beter niet gebruiken, omdat ze bepaalde functies missen. Daar zijn ze op de website heel eerlijk over. Mocht er uit de test komen dat je beter bij een andere aanbieder kunt kijken, dan staat er al een heel rijtje met concurrenten voor je klaar waar je beter naartoe kunt gaan. Een opvallende keuze, in deze tijd met moordende concurrentie.

Starters

Ben je nog niet zo lang bezig als ondernemer? Als je korter dan een jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, biedt MoneyMonk een leuke korting. Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Neem een kijkje en doe gelijk de test!

 

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →