NS-Business Card nu ook voor zzp’ers

Avatar foto Openbaar vervoer (OV)
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
NS-Business Card nu ook voor ZZP'ers - ZZP Barometer

ZZP’ers en ondernemers in het MKB kunnen vanaf vandaag ook gebruikmaken van de NSBusiness Card. Dat betekent dat nu ook eenmanszaken en kleine bedrijven zonder extra administratieve rompslomp zakelijk kunnen reizen van deur-tot-deur. De gebruiker van de NS-Business Card krijgt al zijn treinritten en aanvullende mobiliteitsdiensten op één factuur geboekt. Het scheelt ondernemers kostbare tijd en geld in het maken van declaraties.

Aanleiding
Uit onderzoek blijkt dat voor 42 procent van de ZZP’ers de trein niet de voorkeur heeft voor zakelijke reizen. Voor hen die soms wél in de trein stappen, geldt dat zij voor bijna 7 op de 10 zakelijke ritten hiervoor toch de auto verkiezen (bron: NS-onderzoek 2009). Een mogelijke verklaring is dat sommige locaties met de trein lastiger te bereiken zijn. NS-Business Card biedt uitkomst: één kaart voor treinvervoer én deur-tot-deurdiensten. Van een OV-fiets, NS-scooter of Greenwheels-auto tot een taxi en parkeren op Q-Park P+R terreinen. Voorheen was de NS-Business Card alleen beschikbaar voor grote en middelgrote bedrijven. Gezien de grote vraag uit de markt heeft NS besloten om de NS-Business Card nu ook aan ZZP’ers en kleinere MKB-bedrijven aan te bieden. De kaarten kunnen nu vanaf één stuk online worden besteld via www.ns.nl/zzp

Gemak en korting
De NS-Business Card levert gemak – administratie wordt eenvoudig – en geeft verschillende voorrechten, zoals 20 procent korting op treinreizen tijdens daluren, het huren van een OV-fiets en NS-scooter almede het huren van Greenwheels-auto’s of het boeken van taxi. Daarnaast geeft de kaart toegang tot en korting op Q-Park P+R parkeerterreinen en biedt de kaart extra faciliteiten, zoals gratis toegang tot de 1e klas van NS-Hispeed Lounges.

“We zijn erg blij dat de NS-Business Card nu ook beschikbaar is voor zzp’ers. Zo kunnen zij niet alleen tegen zeer aantrekkelijke tarieven zakelijke reizen maken, het vermindert ook nog de administratieve lasten. Het is prettig dat zzp’ers nu al hun reizen – of dit nu per trein is of met andere vervoermiddelen – op één factuur geboekt krijgen”, aldus Esther Raats, voorzitter van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO).

Portemonneeloos reizen en korting voor ZZP’ers
Alle kosten die het vervoer van deur-tot-deur met zich meebrengt worden geadministreerd via de NS-Business Card. Daarmee biedt de NS-Business Card het zakelijk gemak van portemonneeloos reizen, waarbij de administratieve beslommeringen achteraf tot een minimum blijven beperkt.

De NS-Business Card kost dertig euro per jaar. Als speciale introductieactie krijgen ZZP’ers die zijn aangesloten bij brancheorganisatie PZO de kaart in het eerste jaar met 50% korting aangeboden.

bron: zzp-centrum

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →