Beste 5 landelijke sportscholen voor jou als zzp’er

Ranglijsten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Beste 5 landelijke sportscholen voor jou als zzp'er | ZZP Barometer

Weet als zzp’er welke sportscholen er zijn

Iedere donderdag geeft ZZP Barometer jou als zzp’er een handige, inspirerende, stimulerende, trendy toplijst. Een lijst met musthaves, best-offs, tips en must knows. Zo ben je altijd up-to-date en zal weinig jou ontgaan op zzp-gebied. Deze week lichten wij de beste 5 landelijke sportscholen voor zzp’ers uit.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Tja dat wil iedereen wel, maar is toch niet altijd makkelijk te realiseren, als je een druk bestaan hebt. Tegenwoordig zijn er natuurlijk genoeg activiteiten die je alleen en op een moment kunt doen, wanneer het jou als zzp’er het beste uitkomt. Geen abonnement of verplichting vragen en makkelijk in jouw schema passen, al is het maar voor één of twee uurtjes in de week. Populair zijn racefietsen, mountainbiken, hardlopen, wandelen, zwemmen. Allemaal activiteiten die steeds meer in populariteit winnen. Want, kijk maar om je heen: er snelt (of sjokt) altijd wel een hardloper of racefietser ergens door de straat, het weiland of het bos. Ook sportscholen zijn immens populair en niet meer weg te denken. Je kunt er gemakkelijk op jouw moment ‘binnenvallen’ en sporten op je eigen tempo, met of zonder begeleiding. Sport je tegenwoordig niet op één of ander manier, hoor je er eigenlijk niet echt bij, want sporten is modern, hip en gezond! Om jou als zzp’er op weg te helpen zijn de volgende landelijke sportscholen wellicht interessant. Kijk welke het beste bij jou past en ‘move it’!

1. Basic-Fit

Bij deze sportschool gaan ze er van uit dat jij uniek bent en dat jij zelf mag bepalen welke faciliteiten in de club je wel of niet wilt gebruiken. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en je kunt kiezen hoe uitgebreid je abonnement is. Basic-Fit heeft clubs waar iedereen zich thuis voelt en waar oud en jong, dik en dun, beginners en gevorderden allemaal hun eigen invulling kunnen vinden voor hun fitness programma. Met flexibele lidmaatschappen, een deelbare pas voor jou en je familie en ruime openingstijden. In alle clubs kun je elk uur van de dag gratis virtuele groepslessen volgen, ieder uur start er een andere les. Bij meerdere vestigingen kun je zelfs 24/7 sporten, dus geen excuus meer.

2. Fit For Free

Je kunt bij Fit For Free trainen op de manier die bij jou past. Elke persoon stapt op zijn eigen manier de sportschool binnen. De ene komt met een duidelijk doel voor ogen, terwijl de ander een helpende hand nodig heeft om de eerste stap te zetten. Voor de ene is sporten een sociale bezigheid om even lekker te ontspannen, terwijl een ander het belangrijk vindt om zich fysiek en mentaal gezond te voelen en daarom vinden ze het bij deze club dat het belangrijk om een sportschool te zijn waar iedereen zich thuis kan voelen. Zowel tijdens het sporten, als na het sporten. Met 1 pas kun je trainen bij alle Fit For Free clubs, handig voor de zzp’er die veel onderweg is. Er is professionele begeleiding tijdens het sporten en ieder dag een groot aanbod aan live groepslessen.

3. HealthCity

Als je wilt sporten bij een luxe sportschool kun je bij HealthCity terrecht. Naast de nieuwste fitnessapparatuur en professionele Personal Trainers vind je er ook diverse wellnessfaciliteiten. Ideaal om sport en ontspanning met elkaar te combineren. Daarnaast worden er ook een breed scala aan groepslessen aangeboden, zoals bijvoorbeeld bodypump, cycling, outdoor bootcamps en yoga.

Wie zijn de beste opdrachtgevers van Nederland? Download de whitepaper hier!

Begin 2017 zijn de beste opdrachtgevers van Nederland bekend gemaakt, tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid in Amsterdam. Op zoek naar een opdrachtgever? Download de whitepaper gratis.

Meer info

4. Fit All Day

Fit All Day biedt ruime moderne trainingsmogelijkheden voor zowel kracht training, cardio fitness als groepslessen. Een laagdrempelig sportbeleid waar werken aan de gezondheid op een plezierige manier centraal staat. Onbeperkt fitness en groepslessen zijn standaard inbegrepen in alle abonnementen en met jouw ledenpas krijgt je toegang tot meerdere clubs. Ook kun je elk moment van de dag deelnemen aan Spinning lessen via een groot projectiescherm. Belangrijk zijn de gekwalificeerde instructeurs die jong en oud begeleiden bij het nastreven van een persoonlijk trainingsdoel.

5. Fitchannel

Je hebt bijna niks nodig. Zet je laptop, tablet, mobiel of tv aan en je kunt meteen van start met de trainingen. Altijd en overal trainen en dat is voor de mobiele zzp’er erg handig. Topcoaches staan klaar om je te trainen en te coachen en je volgt alle programma’s voor een vaste prijs. Wanneer en waar jij wilt. Jouw coach begeleidt je de hele weg en je hebt en complete workout binnen dertig minuten.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →