ZZP Agenda (week 33): Unieke Straight-Line Summer School Training

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Training patronen doorbreken en nieuwe patronen aannemen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 14 augustus: Unieke Straight-Line Summer School Training

Een unieke training door Nils Janssens.
Vakantietijd. De meeste ondernemers leggen het werk neer. En dan valt er weinig te creëren…. dit is waar veel ondernemers tegenaan lopen. Althans dat denken ze. Hier is niks mis mee, maar is dit de meest krachtige gedachte en werkbare beslissing? Wat als nu je een gedeelte van deze tijd gebruikt om heel brutaal eerlijk naar jezelf en je bedrijf te kijken? Zou dat meer ruimte en rust creëren dan wanneer je er niet naar kijkt en je focust op “comfort”? Terwijl op langer termijn een groeikeuze een veel comfortabeler leven creëert.

Nils Janssens is Straight-Line Coach en geeft speciaal voor de ondernemers die door willen pakken deze unieke training. Hij geeft tijdens deze training aan waarom ondernemers vaak niet bereiken wat écht belangrijk is voor hen. Ook tijdens “de vakanties of andere omstandigheden”. Ook laat hij zien hoe patronen te doorbreken en nieuwe patronen aan te nemen, waardoor succes, rust en ruimte een simpel gevolg zijn.

ZZP Agenda 17 augustus: Durf te vragen – Administratie voor zzp’ers

Ondernemen kan soms lastig zijn. Maar je bent niet alleen. Veel ondernemers hebben dezelfde vragen en staan voor dezelfde dilemma’s. Doe mee aan ‘Durf te vragen’ en gebruik de kennis van andere ondernemers voor jouw vraagstukken. Of help jouw collega ondernemers mee met het bedenken van oplossingen. Je leert niet alleen van het antwoord, maar ook van de manier waarop vraagstukken aangepakt worden.
Deze bijeenkomst richt zich op administratie voor zzp’ers.

  • De kennis en ervaring van andere ondernemers kun je gebruiken voor je eigen vraagstuk.
  • Je krijgt tips en tricks van andere ondernemers om kansen te benutten.
  • Je krijgt antwoord en oplossingen op jouw ondernemersvraagstuk.
  • Ondernemers die worstelen met een dilemma kunnen vragen stellen.
  • Vragen stellen aan andere ondernemers hoe die hun zaken aanpakken.
  • Ondernemers spreken die slim samenwerken binnen en buiten hun eigen netwerk.
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.