Vlog: Wacht niet op feedback, ga het ophalen

Vlogserie ‘Werken aan jouw ontwikkeling’ met Joël Aerts

Als zzp’er is het van groot belang om te werken aan je ontwikkeling. Jij bent er als ondernemer zelf verantwoordelijk voor: jíj bent de baas over jouw persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Dit bepaalt jouw succes in de toekomst. Toch kun je dit niet alleen. Hoe kun jij anderen hierbij betrekken? Joël Aerts geeft jou hier de komende 6 weken tips en inzichten over hoe jij kunt werken aan jouw ontwikkeling. Dit doet hij aan de hand van drie principes uit zijn boek ‘Ontwikkel je leiderschap‘: feedback, advies en inspiratie.

Deze week legt hij uit wat het belang is van feedback. Waarom je als ondernemer niet moet wachten tot je een keer feedback krijgt, maar er actief voor moet zorgen dat je dit ontvangt.

Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non-profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Bekijk alle artikelen van Joël Aerts →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →